Lifestyle|10.08.2022 08:00

Τα ζώδια σήμερα 10 Αυγούστου: Είσοδος της Σελήνης στον Υδροχόο - Έμφαση στις κοινωνικές και συλλογικές δραστηριότητες

Newsroom

Η Σελήνη κάνει την είσοδό της στον Υδροχόο, τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, κοινωνικοποίηση, πρωτότυπος τρόπος σκέψης, ανάγκη για ανεξαρτησία και αυτόβουλες ενέργειες. Ανοίγματα θα υπάρξουν για κοινωνική δικτύωση, θα οργανωθεί η συλλογική δράση, δεν θα λείψουν οι πράξεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.

Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην αλλαγή, στη διαφοροποίηση, στην τεχνολογία και γενικότερα σε οτιδήποτε μπορεί να οδηγήσει σε μία ουσιαστική μεταρρύθμιση. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει η δυνατότητα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι άνετες, αυθόρμητες, απελευθερωμένες. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τις υπερβολές, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και τον Ουρανό και εξάγωνο με τον Ποσειδώνα δημιουργικές θα είναι οι ιδέες, πρωτότυπος θα είναι ο τρόπος σκέψης, έκταση θα έχει η φαντασία και η πνευματικότητα. Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμισμός, αυτοπεποίθηση, ανάγκη για απελευθερωμένες ενέργειες. Οι επιλογές ενδεχομένως να είναι κάπως ασυνήθιστες, θα υπάρξει διάθεση για άμεση ανανέωση.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με την Αφροδίτη προσοχή στις χειριστικές συμπεριφορές, κάποιοι θα προσπαθήσουν να εξουσιάσουν, να καθοδηγήσουν και να κρατήσουν υπό τον δικό τους έλεγχο τις σχέσεις. Δεν θα λείψουν οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, καλό θα είναι να αποφευχθούν οι έντονες αντιπαραθέσεις.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, η καλή διάθεση σου επιτρέπει να βρεθείς με δικούς σου ανθρώπους κυρίως του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος που είχες καιρό να δεις. Η ανάγκη για επικοινωνία μπορεί να φέρει και συζητήσεις πραγματικού ενδιαφέροντος που σε ικανοποιούν. Η έντονη ευαισθησία το βράδυ αλλάζει τη διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανάγκη να ξεφύγεις από τα τετριμμένα σε οδηγεί να μιλήσεις ζητήματα ρουτίνας και εκεί μπορεί να εκτεθείς. Φρόντισε να αποφύγεις συζητήσεις για νομικά θέματα καθώς οι προτάσεις που θα ακούσεις δεν είναι εφικτές όμως δεν είναι εύκολο να το εντοπίσεις και τα λάθη είναι πολύ πιθανά.

Μπορείς να δημιουργήσεις μοναδικές εικόνες και στιγμές με το ταίρι σου όπου θα περάσεις υπέροχα, καλά θα κάνεις όμως να αφήσεις σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις για άλλη στιγμή γιατί μπορεί να απογοητευτείς. Ο αδέσμευτος δείξε προσοχή σε νέες γνωριμίες που φαίνονται ιδανικές όμως πιθανότατα δεν είναι.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η έντονη εσωστρέφεια από το μεσημέρι και μετά μπορεί να σε επηρεάσει σημαντικά και να οδηγήσει σε εκνευρισμό και καχυποψία. Φρόντισε αυτό να μην έχει αντίκτυπο στις σχέσεις με τους γύρω σου καθώς το βέβαιο είναι ότι κανένας δεν θα ανεχθεί τα ξεσπάσματά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι στόχοι σου μπορεί να επιτευχθούν με ευκολία καθώς φαίνεσαι αποφασισμένος να κάνεις βήματα που θα ανταποκρίνονται στις επιδιώξεις σου. Οι συνεργασίες που επιλέγεις μπορεί να δώσουν θετική νότα και να έχεις πολλά να κερδίσεις, αρκεί να λειτουργήσεις με ρεαλισμό και λογική προσέγγιση.

Μην επιτρέψεις στις προσωπικές σου ανασφάλειες να επηρεάσουν τη σχέση σου και να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα. Σκηνές ζήλιας και συναισθηματικές εκρήξεις μπορεί να προκαλέσουν συγκρουσιακές καταστάσεις που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Ο αδέσμευτος επικεντρώσου στο να περάσεις καλά και να κρατήσεις την ευχάριστη στάση σου, διαφορετικά η νευρικότητα μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει με νέα πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, η ανάγκη να επιβάλεις τις απόψεις σου λόγω πιθανών ανασφαλειών μπορεί να κυριαρχήσει και αυτό είναι κάτι που τελικά θα χαρακτηρίσει την ημέρα και ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες. Φρόντισε να περιορίσεις τον εκνευρισμό λόγω των ανασφαλειών σου για να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η πραγματικότητα είναι ότι η επικοινωνία σε ότι αφορά τα επαγγελματικά φαίνεται να χωλαίνει αφού η ασυνεννοησία είναι έντονη και μπορεί να επηρεάσει την πορεία των σχεδίων σου. Εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για συζητήσεις οικονομικής φύσεως που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά κέρδη για εσένα.

Το πάθος είναι κυρίαρχο και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις τα βαθύτερα συναισθήματα σου καθώς φαίνεται να σε κατακλύζουν και να ανεβάζουν κατακόρυφα την διάθεση να γίνεις ένα με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος μπορεί να έχεις νέες γνωριμίες που σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον λόγω των πρωτόγνωρων συναισθημάτων που νιώθεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, στρέφεις την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αυτό σε οδηγεί στο να κοινωνικοποιηθείς. Δεν θα διστάσεις να βγεις με παρέες που θα ικανοποιήσουν το εγώ σου και θα δείξουν την έντονη αποδοχή τους για εσένα. Φρόντισε να περιορίσεις προσωπικές ανασφάλειες που αποτελούν εμπόδιο στις επιδιώξεις σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανά ζητήματα στις συνεργασίες σου μπορεί τώρα να λυθούν καθώς φαίνεται να έχεις την απαιτούμενη διάθεση για συμβιβασμούς. Καλά θα κάνεις βέβαια να μην είσαι υποχωρητικός σε τέτοιο σημείο που τελικά δεν θα ικανοποιήσει τις φιλοδοξίες σου ή τις προσωπικές σου απαιτήσεις.

Είναι λογικό να νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου καθώς φαίνεται να θέλεις να εκφράσει συναισθήματα και να λύσεις θέματα που σας απασχολούν. Ο αδέσμευτος εντυπωσιάζεις με την συμπεριφορά και την λάμψη σου και σου δίνεται η ευκαιρία να κατακτήσεις όποιο πρόσωπο ποθείς.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, μην χάσεις την ευκαιρία σήμερα να περάσεις όμορφα με όποια παρέα κι αν βρεθείς καθώς φαίνεται ότι η καλή σου διάθεση θα σε οδηγήσει στο να δρομολογήσεις την κατάλληλη έξοδο για εσένα. Η ανάγκη να τραβήξεις την προσοχή μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και τελικά στο να ενοχλήσει τα πρόσωπα που περιβάλλεσαι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διάθεση να ασχοληθείς με ότι σου χρωστάει χρόνο σε καθημερινό επίπεδο δεν υπάρχει και το πιθανότερο είναι να αφήσει στην άκρη επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να δεις από αύριο. Μόνο η δημιουργικότητα σε ενδιαφέρει και αυτή σου κεντρίζει την προσοχή. Προσοχή σε σπατάλες γιατί είναι πολύ εύκολο να υπάρξουν.

Τα συναισθήματά σου σε κυριεύουν και θέλεις να τα εκδηλώσεις άμεσα εντυπωσιάζοντας το ταίρι σου. Προσοχή σε συζητήσεις και υψηλές απαιτήσεις που τελικά θα απογοητεύσουν. Ο αδέσμευτος κράτησε μικρό καλάθι για πιθανές αισθηματικές επιλογές που έρχονται στη ζωή σου γιατί μπορεί να αυταπατάσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, απολαμβάνεις τις οικογενειακές στιγμές και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις ευκαιρία να βρεθείς με δικά σου πρόσωπα και να νιώσεις ζεστασιά και σταθερότητα δίπλα τους. Προσοχή δείξε στην έντονη κυκλοθυμία και στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος αντιδράσεις πού θα παρεξηγηθούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζήτηση για θέματα ακίνητης περιουσίας που καλείται να διαχειριστείς, όμως να ξέρεις ότι το πιθανότερο είναι να μην ευοδώσουν πιθανές προτάσεις που σου γίνονται λόγω της υπερβολής που μπορεί να τις διακρίνουν. Προσοχή σε πρόσωπα που σου δίνουν φρούδες ελπίδες και μεγάλες υποσχέσεις.

Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο με το ταίρι σου, φρόντισε βέβαια να μην μπεις σε σημαντικές συζητήσεις μαζί του γιατί η ένταση και η ευαισθησία σου πιθανόν να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα. Ο αδέσμευτος δύσκολα θα αφεθείς σε ένα νέο πρόσωπο καθώς η σκέψη θολώνει από αναμνήσεις και τραύματα.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, το βέβαιο είναι ότι θα προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με όποιο τρόπο μπορείς με πρόσωπα από το στενό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ανταλλάξεις απόψεις για πιθανά θέματα που σε απασχολούν. Η κοινωνική σου ζωή παίρνει τα πάνω της και οι προτάσεις μπορεί να είναι πολλές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πιθανές εμπορικές συμφωνίες μπορεί να συζητηθούν και να σου δώσουν τη δυνατότητα να εκφράσεις σκέψεις για το πώς μπορεί να προχωρήσουν. Βέβαια μη βιαστείς σε υπογραφές γιατί μπορεί να ακούσεις πολλά και όμορφα αλλά δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα των πραγμάτων και δεν αποκλείεται να κάνεις λάθη.

Η καλή σου διάθεση δίνει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις και ζητήματα με το ταίρι σου που μπορεί να είχαν ταλαιπωρήσει τη σχέση σας. Το να πραγματοποιήσεις μία κοντινή απόδραση είναι βέβαιο ότι θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά και για τους δύο. Ο αδέσμευτος να θυμάσαι ότι τα πολλά λόγια δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, εκμεταλλεύσου τις πρωινές ώρες για να κλείσεις οικονομικά θέματα και λογαριασμούς που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Το απόγευμα η ευχάριστη διάθεση και η ανάγκη για επικοινωνία σε οδηγεί στον αδερφής με πρόσωπα από το στενό σου περιβάλλον για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Νιώθεις την ανάγκη να προχωρήσεις σε οικονομικές συμφωνίες που πιθανά θεωρείς ότι σε ικανοποιούν. Όμως η εσωτερική σύγκρουση που βιώνεις δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ένταση και σε λανθασμένες αποφάσεις. Δείξε ενδιαφέρον για εμπορικά ζητήματα και θέματα επικοινωνίας που πιθανά να δώσουν άκρως θετικές εξελίξεις.

Η καλή σου διάθεση παίζει καθοριστικό ρόλο σε ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις σχέσεις σου καθώς φαίνεται ότι έχεις την βούληση να τα συζητήσεις και να τα ξεπεράσεις. Ο αδέσμευτος μην χάσεις την ευκαιρία να παρευρεθείς σε κοινωνικές εκδηλώσεις που έχεις προσκληθεί γιατί θα εντυπωσιάσεις και θα κερδίσεις πολλά νέα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, οι προσωπικές σου ανασφάλειες και το έλλειμμα αυτοεκτίμησης έρχονται στην επιφάνεια καθώς φαίνεται να γίνεσαι υπερβολικός και να αντιδράς με πείσμα σε ότι σου εκθέτουν οι γύρω σου. Πίστεψε στον εαυτό σου και δες τα βαθύτερα αίτια για τα έντονα συναισθήματα και τους φόβους που μπορεί να νιώθεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εκμεταλλεύσου την ημέρα για να προχωρήσεις σχέδια για νέους πόρους εισοδήματος που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά. Είναι αυτά που θα σε βοηθήσουν να σταθείς γερά στα πόδια σου. Οι υπερβολές στη σπατάλη ή τη συντήρηση μπορεί να οδηγήσουν σε συναισθηματική αστάθεια και εντάσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι. Κλείσε πιθανές οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν.

Η αδιαλλαξία δεν βοηθάει στο να προχωρήσει θετικά η σχέση σου δημιουργώντας ιδιαίτερη ένταση με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Εκτόνωσε την περίεργη ψυχολογία σου μέσω του πάθους που θα δώσει άλλη διάσταση στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος να θυμάσαι ότι οι ανασφάλειές σου θα μπουν εμπόδιο σε πιθανή νέα γνωριμία, καθώς το έλλειμμα πίστης στον εαυτό σου αποτρέπει την οποία εξέλιξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, αφήνεις πίσω τη μοναχικότητα και την ανάγκη να κλειστείς στον εαυτό σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα με την παρέα σου δείχνοντας ποια αυτοπεποίθηση και πίστη σε αυτό που είσαι. Φρόντισε βέβαια να περιορίσεις την εγωκεντρική σου διάθεση γιατί είναι αυτή που θα ενοχλήσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πάρε πρωτοβουλίες σε ότι αφορά νέες συνεργασίες και συμφωνίες που θέλεις να πετύχεις καθώς φαίνεται ότι έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Μην διστάσεις να εκφράσεις τις όποιες διαφωνίες σου γιατί η καλή διάθεση επικρατεί και θα γίνουν αποδεκτά τα αιτήματα σου.

Μπορείς να εκφράσεις αυτά που ζητάς από το ταίρι σου καθώς υπάρχει η καλή επικοινωνία και η κατανόηση για να μπορούν να γίνουν αποδεκτά. Ο αδέσμευτος κεντρίζεις το ενδιαφέρον πολλών με την θετική σου διάθεση και την ανάγκη να δείξεις ότι μπορείς να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το να συναναστραφείς με φιλικά πρόσωπα είναι το πρωτεύον σήμερα και σε βοηθά να δεις τη ζωή μέσα από ένα αισιόδοξο πρίσμα που έχεις πολύ ανάγκη. Καλά θα κάνεις βέβαια να δείξεις προσοχή σε πρόσωπα που μπορεί να υπόσχονται πολλά σε ότι αφορά τους στόχους σου, όμως το πιθανότερο είναι να σε εξαπατήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανάγκη να κινηθείς και να δείξεις τι μπορείς να καταφέρεις σε καθιστά το πρόσωπο που παίρνει τις κατάλληλες πρωτοβουλίες και ηγείται της όποιας προσπάθειας σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα δώσουν την αίσθηση ότι μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων όμως τελικά να σε απογοητεύσουν.

Η διάθεση να οριοθετήσεις τον προσωπικό σου χώρο στη σχέση θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία της και στο πώς θα αντιμετωπίσει το ταίρι σου αυτήν σου τη διάθεση. Για τον αδέσμευτο οι γνωριμίες μπορεί να είναι πολλές και να φαίνεται να έχεις κοινά ενδιαφέροντα και ανησυχίες, όμως δεν αποκλείεται να αυταπατάσαι και τελικά να πληγωθείς.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύ, η ανάγκη να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια στη ζωή σου κυριαρχεί και αυτό μπορείς να το εκδηλώσεις άμεσα σε πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που μπορούν να σε καταλάβουν. Να είσαι βέβαιος ότι η συζήτηση μαζί τους θα σε γεμίσει χαρά και αγαλλίαση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να δώσεις λύσεις σε οικονομικά θέματα που μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με πρόσωπα από τον επαγγελματικό περίγυρό που μπορείς να τα φέρεις στα νερά σου και να αντιληφθούν ξεκάθαρα τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί και θέλεις να πετύχεις.

Έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις πιθανά ζητήματα με το ταίρι σου και να αφεθείς στο πάθος και τον αισθησιασμό που θα δημιουργήσει το καλύτερο δυνατό σκηνικό στις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή με την ρεαλιστική σκέψη και τα έντονα συναισθήματα που εκδηλώνει.

ζώδιαειδήσεις τώρααστρολογικές προβλέψειςζωδιακές προβλέψειςωροσκόπια