Lifestyle|22.08.2022 12:14

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: «Έφυγε» αθόρυβα στον ύπνο του - Πότε και πού θα γίνει η κηδεία του

Newsroom

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 73 ετών, άφησε ο τραγουδιστής Ρόμπερτ Ουίλιαμς, το πρωί της Κυριακής 21 Αυγούστου. Ο τραγουδιστής αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τους τελευταίους μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», από την πρώτη στιγμή, ο ίδιος ζήτησε τόσο από τους γιατρούς όσο και από την οικογένειά του να γνωρίζει τα πάντα για την εξέλιξη της υγείας του. Ωστόσο, η επιδείνωση της υγείας του κάθε μέρα ήταν πιο εμφανής. Μεγάλη κόπωση και ανορεξία, ώσπου τις τελευταίες εβδομάδες δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι. 

Μια από τις τελευταίες επισκέψεις που δέχθηκε ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς ήταν αυτή στα μέσα του καλοκαιριού από την Μπέσσυ Αργυράκη. Όπως αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή «Alpha Τώρα» η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Αυγούστου στις 11:00 στην Αγγλικανική Εκκλησία, όπου συγγενείς, φίλοι και συνάδερφοι του τραγουδιστή θα του πουν το τελευταίο αντίο. 

«Είναι πανελλαδικά μεγάλη η συγκίνηση γι' αυτό το απότομο και ηλικιακά θα έλεγα χαμό του συναδέλφου μου, του ανθρώπου που συνεργαστήκαμε, του ανθρώπου που αγαπήσαμε, βρεθήκαμε για πολλούς λόγους κοντά. Ο Ρόμπερτ ήταν ένα ζωντανό παράδειγμα ανθρώπου, χωρίς αλλά. Τόσα χρόνια που τον ξέρω ποτέ δεν θύμωσε, ποτέ δεν κακολόγησε, ποτέ δεν έδειξε κάποια εμπάθεια για οποιονδήποτε άνθρωπο. Είχε πολύ ήρεμο χαρακτήρα, τον οποίο τον κράτησε ως το τέλος, γνωρίζοντας ότι θα φύγει. Ήταν πολύ ήρεμος και το περίμενε» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Αντίο Ρόμπερτ μου»

Από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, πολλοί είναι οι άνθρωποι που τον γνώρισαν και θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν. Εκτός από τον Λάκη Τζορντανέλλι που μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος λόγω της σχέσης που διατηρούσε στο παρελθόν με την Ιλένια Ουίλιαμς, έκανε μία ανάρτηση στα social media: 

«Δε γράφω τέτοια… Φροντίζω να μη μπερδεύω τα δημόσια με «τα δικά μου». Όμως, νιώθω την ανάγκη να πω σε όλους, όσοι δεν τον γνώρισαν ότι σήμερα έφυγε ο καλύτερος άνθρωπος που συνάντησα. Εκείνος που δεν είχε να πει κακή κουβέντα ακόμη κ για όποιον τον αδίκησε. Αντίο Ρόμπερτ μου». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

θάνατοςΜπέσσυ ΑργυράκηΔημήτρης Ουγγαρέζοςειδήσεις τώραΡόμπερτ Ουίλιαμςτραγουδιστήςκηδεία