Lifestyle|31.08.2022 11:57

Leonardo DiCaprio - Camila Morrone: Τίτλοι τέλους στη σχέση τους μετά από 4 χρόνια

Newsroom

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο (Leonardo DiCaprio) και το μοντέλο Καμίλα Μορόνε (Camila Morrone) έβαλαν τέλος στη σχέση τους μετά από 4 χρόνια, όπως αναφέρουν πηγές στο PEOPLE.

Ο 47χρονος νικητής των Όσκαρ και η ηθοποιός/μοντέλο - οι οποίοι κρατούσαν τη σχέση τους ως επί το πλείστον ιδιωτική - ήταν μαζί από τον Ιανουάριο του 2018 κατά τη διάρκεια μιας εξόδου στο Άσπεν του Κολοράντο και έκαναν το ντεμπούτο τους ως ζευγάρι όταν κάθισαν μαζί στην πρώτη σειρά στα Όσκαρ τον Φεβρουάριο του 2020.

Τον Ιούλιο του 2019, μια πηγή είχε δηλώσει στο PEOPLE ότι ο DiCaprio και η Morrone φαίνονταν «αρκετά σοβαροί» μεταξύ τους. «Σίγουρα δεν πρόκειται για μια περιστασιακή σχέση. Η Καμίλα περνάει πολύ χρόνο στο σπίτι του. Η Καμίλα είναι εδώ και καιρό γνωστή ως η κοπέλα του Λίο. Και ο Λίο τη σύστησε και στους δύο γονείς του εδώ και πολύ καιρό». Στη συνέχεια, τον Ιούνιο του 2020, μια πηγή δήλωσε ότι ο DiCaprio «λατρεύει να είναι μαζί» με την Morrone, καθώς «περνούσαν 24 ώρες το 24ωρο» ο ένας με τον άλλον εν μέσω της πανδημίας και των lockdown.

Τις τελευταίες ώρες όμως, διεθνή lifestyle μέσα ενημέρωσης, μεταδίδουν ότι ο 47χρονος αστέρας του Χόλιγουντ, χώρισε με το εντυπωσιακό μοντέλο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μόλις η σύντροφός του έγινε 25 χρονών. «Ο ΝτιΚάπριο δεν έχει βγει στο παρελθόν δημοσίως με γυναίκα πάνω από αυτή την ηλικία», γράφει η Mirror. Όταν έβγαινε με τη Ζιζέλ Μπoύντχεν και τη Μπαρ Ραφαέλι, αλλά και με την ηθοποιό Μπλέικ Λάιβλι καμία τους δεν ήταν πάνω από 25 ετών.  Δεν είναι γνωστό πότε το ζευγάρι χώρισε επίσημα, αλλά ο Ντι Κάπριο εθεάθη φέτος το καλοκαίρι να κάνει μόνος του διακοπές στην Ευρώπη.

Πριν χωρίσουν η Καμίλα σε ερώτηση που της είχε γίνει για τα 22 χρόνια διαφορά που έχει με τον ΝτιΚάπριο, είχε σχολιάσει: «Υπάρχουν τόσες πολλές σχέσεις στο Χόλιγουντ και στην ιστορία του κόσμου, μεταξύ ανθρώπων που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας», «πιστεύω ότι ο καθένας μπορεί να βγαίνει με όποιον θέλει».

Τη μεγάλη διαφορά ηλικίας του ΝτιΚάπριο με τις σχέσεις του, διακωμώδησε ο Ρίκι Ζερβέ κατά την απονομή των Χρυσών Σφαιρών.

«Στο Once Upon a Time In Hollywood η ταινία κρατάει τρεις ώρες. Ο Ντι Κάπριο εμφανίστηκε στη πρεμιέρα με μια γυναίκα και μέχρι να τελειώσει η ταινία, αυτή είχε γίνει ήδη πολύ ηλικιωμένη γι’ αυτόν», είπε ο Ζερβέ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λεονάρντο Ντι Κάπριοειδήσεις τώραηθοποιόςχωρισμός