Lifestyle|16.05.2019 01:53

Το Τέλος του Τατουάζ: Ποια ηθοποιός της σειράς χάρηκε με τις εξελίξεις (vid)

Newsroom

Πριν από λίγες μέρες ανακοινώθηκε από τους δημιουργούς της σειράς το Τατουάζ ότι δεν θα υπάρξει τρίτος κύκλος. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές που σχολίασαν την απόφαση ήταν και ο Γιώργος Παρτσαλάκης, ο Παύλος του Τατουάζ, ο οποίος συμφωνεί με το τέλος της σειράς όταν βρίσκεται στην κορύφωσή της. Άλλη μία πρωταγωνίτσρια του Τατουάζ ρωτήθηκε για το τέλος της σειράς και απάντησε: «Χάρηκα όταν μου ανακοινώθηκε το τέλος του Τατουάζ». Μάλιστα δεν διστάζει να αναφέρει ότι αν πήγαινε και τρίτη σεζόν θα έφευγαν συγκεκριμένοι πρωταγωνιστές.

Ο λόγος για την Χρύσα Παπά, δηλαδή την αστυνομικό Τατιάνα Δαμιανού του Τατουάζ, η οποία μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Στην Φωλιά των Κου-Κου» αποκάλυψε: 

«Εμείς το μάθαμε μερικές μέρες πριν ότι θα ολοκληρωθεί το τατουάζ, αν και υπήρχε η υπόνοια ότι ολοκληρώνεται στον δεύτερο κύκλο, φέτος δηλαδή τον Ιούνιο. Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ σωστή απόφαση αυτή γιατί είναι ωραία τα πράγματα να τελειώνουν στο πικ τους και γιατί έτσι θα είναι πιο μεστή η ιστορία. Νομίζω χάρηκα γιατί είναι πολύ σοφό να συμβεί αυτό, γιατί είναι μία πολύ επιτυχημένη δουλεία γιατί αν το πας ακόμη μία χρονιά θα είναι μία ιστορία που θα τραβήξει. Σε μία δουλεία πάντα κάποιοι μένουν και κάποιοι φεύγουν, πάντα συμβαίνει αυτό… Νομίζω ότι η ολοκλήρωση της σειράς δεν είχε να κάνει με την αποχώρηση του Νίκου Πολυδερόπουλου και του Μιχάλη Λεβεντογιάννη»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Το Τατουάζεξελίξεις Τατουάζ