Lifestyle | 12.09.2022 15:15

Σασμός - Δημήτρης Λάλος: «Δεν δουλεύαμε μαζί με τη σύζυγό μου από επιλογή» - Τι είπε για το κίνημα #metoo

Newsroom

Ο δεύτερος κύκλος της δημοφιλούς σειράς «Σασμός» επιστρέφει τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και ο ηθοποιός Δημήτρης Λάλος, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» για τη δουλειά του, τη σύζυγό του, για το κίνημα #metoo, αλλά και για το πώς διαχειρίζεται την αναγνωρισιμότητα.

«Το επάγγελμα μου είναι να είμαι ηθοποιός, εάν έρθει μέσα από αυτό και η αναγνωρισιμότητα, όλα είναι καλοδεχούμενα» είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Λάλος.

Μεταξύ άλλων ίδιος δήλωσε αυτοδίδακτος στο κομμάτι της υποκριτικής: «Μαθήτευσα δίπλα σε σπουδαίους καλλιτέχνες, η δουλειά ήταν η σχολή». Ο Δημήτρης Λάλος είναι παντρεμένος με την ηθοποιό, Έλενα Μαυρίδου, με την οποία φέτος θα βρίσκονται στο θέατρο «Χώρος», στην παράσταση «Άλκηστις» του Ευριπίδη: «Από επιλογή δεν δουλεύαμε με τη σύζυγο, αλλά οι συνθήκες ωρίμασαν για να το ξανακάνουμε. Είναι σημαντικό να έχεις τόσα κοινά στοιχεία με τον άνθρωπό σου».

Όσον αφορά στο κίνημα #metoo, δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Το θέατρο δείχνει το φως και το πώς πρέπει να πράξουμε, καμία ανοχή σε όποιον εκμεταλλεύεται τη θέση του και την εξουσία του».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣασμόςηθοποιόςΔημήτρης ΛάλοςMeTooAlpha