Lifestyle | 19.02.2019 10:24

Τα ζώδια της Τρίτης (19/2)

Newsroom

Κριός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήµερα στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου σε βάζει να κλείσεις εργασιακές εκκρεµότητες και καθηµε ρινές δουλειές. Είσαι εξαιρετικά οργανωτικός/ή και καταφέρνεις να τελειώσεις εδώ και τώρα. Μην τις αφήσεις για άλλη µέρα, γιατί αν διαιωνιστούν µετά χρειάζονται τον διπλάσιο χρόνο.

Ταύρος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήµερα στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου δηµιουργεί την ανάγκη να επικεντρωθείς σε ό,τι σε κάνει να νιώθεις καλά, είτε άνθρωπο είτε ευχάριστη δραστηριότητα. Εχεις την ανάγκη να γεµίσεις την καρδιά σου µε συναισθήµατα και το µυαλό σου µε όµορφες εικόνες για να ανταπεξέλθεις στα υπόλοιπα.

Δίδυµοι

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήµερα στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου δηµιουργεί την ανάγκη να γεµίσεις τις µπαταρίες σου. Αυτό γίνεται αν βρεις χρόνο να µείνεις σπίτι σου, να ξεκουραστείς και να ανασυνταχθείς. Μια συζήτηση µε τους δικούς σου βοηθάει να βρεις λύση σε ζήτηµα που σε απασχολεί ή ζήτηµα του σπιτιού σας.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήµερα στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου βοηθάει να έρθεις σε επαφή µε κόσµο κάνοντας νέες γνωριµίες. ∆ίνονται ευκαιρίες να καταλάβεις ποιες σχέσεις, προσωπικές, επαγγελµατικές, έχουν µέλλον και ποιες έχουν τελειώσει. Ανθρωποι µπορεί να αποµακρυνθούν και άλλοι να σε προσεγγίσουν.

Λέων

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήµερα στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου σε βάζει στη διαδικασία να κλείσεις εκκρεµότητες σχετικές µε οικονοµικές συµφωνίες. Για να γίνει αυτό χρειάζεται προσπάθεια, όµως το αποτέλεσµα θα σε ανταµείψει. Στη συνέχεια θα είναι εύκολο να κάνεις ένα νέο πλάνο µε τα έσοδα και τα έξοδά σου.

Παρθένος

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήµερα στον άξονά σου Ιχθύων-Παρθένου φέρνει στο προσκήνιο ζητήµατα που σε απασχολούν και δεν είναι εύκολο να ασχοληθείς µε κάτι άλλο. Είναι καλή ηµέρα να αναρωτηθείς ποιους από τους βραχυπρόθεσµους στόχους που είχες βάλει το προηγούµενο διάστηµα κατάφερες να πραγµατοποιήσεις.

Ζυγός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήµερα στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου δείχνει πως επιβάλλεται να ξεκουραστείς. Ισως το σώµα σου αρχίσει να παραπονιέται καθώς τελευταία οι υποχρεώσεις σε έκαναν να παραµελήσεις την ξεκούραση. Ξεκούραση είναι η λέξη κλειδί αυτής της Πανσελήνου καθώς αυτό ζητά από εσένα.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήµερα στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου στρέφει την προσοχή σε συλλόγους και ανθρώπους µε τους οποίους συνασπίζεσαι για κοινό στόχο. Είσαι ιδιαίτερα ανήσυχο πνεύµα, εκµεταλλεύσου αυτή την ενέργεια υλοποιώντας κάποιους στόχους. Ισως σου κάνουν πρόταση να ασχοληθείς µε µια οµάδα.

Τοξότης

Η Πανσέληνος σήµερα στον άξονα ΙχθύωνΠαρθένου σε βάζει στη διαδικασία να πάρεις αποφάσεις για επαγγελµατικά ζητήµατα. Ισως τελευταία σκεφτόσουν να αλλάξεις δουλειά ή να δοκιµάσεις τις δυνάµεις σου σε κάτι που δεν έχει σχέση µε αυτό που ασχολείσαι. Μην πάρεις αποφάσεις επηρεασµένος/η από γεγονότα της ηµέρας.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήµερα στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου σε βάζει στη διαδικασία να χρησιµοποιήσεις όλες τις δυνάµεις σου για να ξεµπερδεύεις µε µαθήµατα που χρωστάς, ένα σεµινάριο που άφησες ηµιτελές ή µία ξένη γλώσσα που εγκατέλειψες. Ο Αρης στον Ταύρο βοηθάει τα σχέδιά σου.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος σήµερα στον άξονα Ιχθύων-Παρθένου σε βάζει στη διαδικασία να κλείσεις πληγές του παρελθόντος και πράγµατα που κουβαλάς µέσα σου και τα σκέφτεσαι. Εχεις τον τρόπο να τα «τακτοποιήσεις» κλείνοντας την πόρτα για να µην έχουν επαφή µε το παρόν σου. ∆ιευθέτησε οικονοµικό σου ζήτηµα σε εκκρεµότητα.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήµερα στον άξονά σου Ιχθύων-Παρθένου σε βάζει να περάσεις από «κόσκινο» διαπροσωπικές σου σχέσεις και συνεργασίες. Ισως τελευταία έχεις αµφιβολία για κάποιες από αυτές και σου δίνεται η ευκαιρία να δεις αν µπορείς πλέον να λειτουργήσεις µέσα σε αυτές. Μην κάνεις παρορµητικές κινήσεις.

αστρολογικές προβλέψειςωροσκόπιοζώδια