Lifestyle | 19.02.2019 11:49

Τζένιφερ Λόπεζ: Τραγουδάει Έλβις και 5 εκατομμύρια χρήστες παραληρούν (vid)

Newsroom

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου προβλήθηκε το μεγάλο αφιέρωμα του NBC στον «βασιλιά της Rock 'n' Roll», Έλβις Πρίσλεϊ. Στο αφιέρωμα «Elvis All-Star Tribute» συμμετείχαν ερμηνευτές της νέας και της παλαιότερης γενιάς και εκπρόσωποι της κάντρι μουσικής σκηνής, που ερμήνευσαν κλασικές επιτυχίες του Έλβις Πρίσλεϊ.

Οι τραγουδιστές Εντ Σίραν, Τζένιφερ Λόπεζ, ο ράπερ Post Malone, ο Σον Μέντες, η Κάρι Άντεργουντ, ο Μπλέικ Σέλτον, η Αλέσια Κάρα, ο Άνταμ Λάμπερτ και ο Τζον Λέτζεντ συνεργάστηκαν σε αυτό το εκπληκτικό αφιέρωμα στον απόλυτο Έλβις που σήμερα αν ζούσε θα ήταν 84 ετών.

Η Τζένιφερ Λόπεζ πόσταρε στο Instagram τη δική της ερμηνεία και συγκέντρωσε πάνω από 5,5 εκατομμύρια προβολές.

T

Το αφιέρωμα γυρίστηκε παρουσία κοινού τον περασμένο Οκτώβριο με στοιχεία και ατμόσφαιρα από τη θρυλική μαγνητοσκοπημένη συναυλία «68 Comeback Special» του Έλβις Πρίσλεϊ, που προβλήθηκε στις 3 Δεκεμβρίου του 1968, από το NBC. Ήταν ένα σημαντικό σόου που απογείωσε εκ νέου την καριέρα του βασιλιά της Rock 'n' Roll, έφερε επανάσταση στην ποπ κουλτούρα και την ιστορία της τηλεόρασης.

Ο Κιθ Έρμπαν ζήτησε τον Post Malone για το ντουέτο «Baby What You Want Me to Do». Στο σόου ο Σον Μέντες ερμηνεύει το «Hound Dog» με φόντο το όνομα του Έλβις με φώτα neon.

T
T

Στο αφιέρωμα περιλαμβάνονται συνεντεύξεις με την πρώην σύζυγο του Έλβις Πρίσλεϊ, Πρισίλα Πρίσλεϊ και τον σκηνοθέτη του σόου του 1968 Στιβ Μπάιντερ, καθώς και εμφάνιση της κόρης του εμβληματικού τραγουδιστή, Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Τζένιφερ ΛόπεζNBCΈλβις Πρίσλεϊ