Lifestyle|07.10.2022 10:20

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για Ζέτα Μακρυπούλια: «Θα παραστεί στη δίκη του Φιλιππίδη»

Newsroom

Το βράδυ της Πέμπτης (6/10), η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το Σώσε» στο Παλλάς, όπου και τη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες. Η ηθοποιός ρωτήθηκε, μεταξύ αλλων, από τους δημοσιογράφους αν η Ζέτα Μακρυπούλια έχει κληθεί ως μάρτυρας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

«Δεν έχουμε συζητήσει με τη Ζέτα για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Θα παραστεί όμως. Δεν αποφεύγει την ευθύνη» απάντησε η ηθοποιός. Θυμίζουμε πως ως μάρτυρες στη δίκη κλήθηκαν να καταθέσουν στη χθεσινή συνεδρίαση τρεις πασίγνωστες ηθοποιοί που είχαν συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν.

Ο λόγος για τη Ζέτα Μακρυπούλια, τη Θάλεια Ματίκα και την Αλίνα Κωτσοβούλου. Το αίτημα να δώσουν κατάθεση στο δικαστήριο υπεβλήθη από την εισαγγελέα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, προκειμένου να ερωτηθούν σχετικά με τα όσα έχει υποστηρίξει η πρώτη καταγγέλλουσα ότι συνέβησαν στο θέατρο ΗΒΗ, το 2008.

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της εξέτασης της πρώτης καταγγέλλουσας που είχε δοθεί κεκλεισμένων των θυρών, αναφέρθηκε ότι μετά το βιασμό της είχε πάει στις τουαλέτες του θεάτρου κλαίγοντας και εκεί την είδε η Θάλεια Ματίκα και είχαν μια συνομιλία μεταξύ τους.

Σε σχέση με τη Ζέτα Μακρυπούλια, η εισαγγελέας εξήγησε ό,τι η ηθοποιός πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Στις Κουζίνες» που ανέβαζε ο Πέτρος Φιλιππίδης ως σκηνοθέτης στο θέατρο ΗΒΗ. Συνεπώς, θα μπορεί να καταθέσει στο δικαστήριο εάν πράγματι υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση στην παράσταση για τον οποίο είχε γίνει η συνάντηση της καταγγέλλουσας με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η Αλίνα Κωτσοβούλου, έχει κληθεί για να διαπιστωθεί εάν μετά από δικό της τηλεφώνημα η πρώτη καταγγέλλουσα πήγε στο θέατρο ΗΒΗ. Το αίτημα της εισαγγελέως έγινε δεκτό από το δικαστήριο με τους συνηγόρους πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης να μην διατυπώνουν αντιρρήσεις.

Τέλος, από την πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη ζητήθηκε και έγινε δεκτό να κληθούν ως μάρτυρες οι ηθοποιοί Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα, οι οποίοι επίσης πρωταγωνιστούσαν στην ίδια παράσταση το 2008.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελισάβετ Κωνσταντινίδουδίκηειδήσεις τώραΠέτρος ΦιλιππίδηςΖέτα Μακρυπούλια