Lifestyle|18.10.2022 21:44

Ιάσονας Μανδηλάς: «Τα σχολικά μου χρόνια ήταν ένας εφιάλτης για μένα»

Newsroom

Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Ελίνα Κοτανίδου και στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» παραχώρησε ο τραγουδιστής Ιάσονας Μανδηλάς, ο οποίος αναφέρθηκε στα σχολικά του χρόνια, τονίζοντας πως ήταν ένας εφιάλτης.

«Δεν θα ήθελα να γυρίσω στα σχολικά χρόνια ούτε για μια μέρα, ήταν ένας εφιάλτης για μένα. Μια εβδομάδα πριν την εμφάνισή μου στο Pride μού έγινε ομοφοβική επίθεση στο μετρό. Τότε κατάλαβα γιατί είναι σημαντικό να μιλήσεις και να εμφανιστείς εκεί. Συγκινούμαι όταν μιλάω για τη συμμετοχή μου στο Pride. Ελπίζω να ανοίγω το δρόμο και για άλλους καλλιτέχνες με την κίνησή μου αυτή» δήλωσε. 

O Ιάσονας Μανδηλάς, μιλώντας στην εκπομπή «Love it» πριν από έναν περίπου χρόνο, αναφέρθηκε ανοιχτά στη σεξουαλική του ταυτότητα και έκανε coming out ως γκέι. Μάλιστα, την στιγμή προβολής της μαγνητοσκοπημένης του συνέντευξης ανήρτησε και ένα ανάλογο post στο Instagram.

Ο ίδιος εξήγησε ότι πήρε δύναμη να μιλήσει για τη σεξουαλικότητά του απ’ όσους το έκαναν πριν από αυτόν και ότι το coming out του τον τρομάζει, αλλά με αυτό θέλει να βάλει και ο ίδιος το λιθαράκι του, ώστε να βοηθήσει κάποιο άλλο παιδί, που νιώθει μόνο ή φοβισμένο αυτή την στιγμή. «Μετά το coming out μου μιλάω πιο άνετα για τη σχέση μου, δεν κυκλοφορώ όμως πιο άνετα στο δρόμο» ανέφερε στην κάμερα του OPEN. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

τραγουδιστήςγκέιειδήσεις τώραΙάσονας Μανδηλάςbullying