My Greece πρεμιέρα: Η Δέσποινα Βανδή ταξιδεύει στην Ελλάδα μας (vid)
NewsroomΗ Δέσποινα Βανδή μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα ξεχωριστό ταξίδι μέσα από την εκπομπή «My Greece» του Open TV. Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της χώρας μας, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο, με συνταξιδιώτη τον Βαγγέλη Δρίσκα. Η Δέσποινα Βανδή λατρεύει την Ελλάδα. Αγαπά να ανακαλύπτει τις ομορφιές της, ταξιδεύοντας κάθε φορά σε διαφορετικό προορισμό.
Στο «My Greece» το πάθος της γίνεται μια συναρπαστική περιήγηση γεμάτη εικόνες, χρώματα και γεύσεις Ελλάδας, που ξυπνά τις αισθήσεις. Η Δέσποινα Βανδή σε έναν ρόλο πολύ διαφορετικό από όσους την έχουμε δει μέχρι σήμερα, ανακαλύπτει διαφορετικά κάθε φορά μέρη της Ελλάδας κι αναδεικνύει τις ιδιαίτερες ιστορίες και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα. Εξερευνά τις παραδόσεις, δοκιμάζει τα τοπικά προϊόντα, περνά τις ημέρες της γνωρίζοντας ανθρώπους του τόπου. Συλλέγει μαζί τους ολόφρεσκες πρώτες ύλες πριν τους ακολουθήσει στην κουζίνα τους για να μαγειρέψουν μαζί συνταγές με έντονη τη σφραγίδα κάθε προορισμού.
Συνοδοιπόρος της, ο γνωστός chef & culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας που θα μοιραστεί τις γνώσεις και την πολύχρονη εμπειρία του στην ελληνική κουζίνα, προσθέτοντας τα απαραίτητα «μυρωδικά» στις γευστικές αναζητήσεις της Δέσποινας.
Το κάθε ταξίδι τους, μια εμπειρία με συναίσθημα, «μαγικές» εικόνες και εκπλήξεις που καταγράφει ο φακός.
To «My Greece» έρχεται στο OPEN. Κάθε Κυριακή στις 20.00
Συντελεστές:
Concept/παρουσίαση: Δέσποινα Βανδή
Σύμβουλος γαστρονομίας/παρουσίαση: Βαγγέλης Δρίσκας
Παραγωγή: ELEVEN PRODUCTIONS
Σκηνοθεσία: Κώστας Καπετανίδης
Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram
- Τελικά χτυπήθηκε από ρωσικό πύραυλο το αεροσκάφος που συνετρίβη στο Καζακστάν; Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής
- «Λευκή» ουκρανική επέλαση στη χώρα: Πού χτυπά ο χιονιάς το επόμενο 3ήμερο – Το ενδεχόμενο χιονοκαταιγίδων στην Αττική
- Οδηγοί εγκλωβίστηκαν από τα νερά στο Σχηματάρι: Τους είπαν να αφήσουν τα αμάξια τους εκεί μέχρι στην Παρασκευή
- Η σοκολάτα Ντουμπάι αναδεικνύεται σε must αυτά τα Χριστούγεννα - Πώς δημιουργήθηκε το περίφημο γλύκισμα με τις στρώσεις