Lifestyle|16.11.2022 10:29

Millie Bobbie Brown: Η ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι δεν πιστεύει πλέον πως η Γη είναι επίπεδη - Τι έλεγε το 2018

Newsroom

Η Μίλι Μπόμπι Μπράουν (Millie Bobby Brown) επιβεβαίωσε ότι δεν πιστεύει πλέον ότι η Γη είναι επίπεδη. Το 2018, όταν ήταν μόλις 14 ετών, η πρωταγωνίστρια των Stranger Things και Enola Holmes 2 είπε στους θαυμαστές της κατά τη διάρκεια ενός Instagram Live Q&A session ότι είχε δει ένα βίντεο με θεωρίες συνωμοσίας και θεωρεί τον εαυτό της «flat-earther».

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στη σειρά βίντεο με τεστ ανιχνευτή ψεύδους του Vanity Fair, ο δημοσιογράφος ρώτησε τη Millie για τα σχόλια που έκανε τότε και εκείνη γέλασε και απάντησε: «Δυστυχώς, ναι, το έκανα».  Όταν ρωτήθηκε αν εξακολουθεί να πιστεύει ότι η Γη είναι επίπεδη, η Millie δήλωσε «όχι», με αποτέλεσμα ο ανιχνευτής ψεύδους να επιβεβαιώσει ότι λέει την αλήθεια. Ωστόσο, στη συνέχεια πρόσθεσε: «Αν και δεν έχω δει ποτέ την... ξέρετε όταν είσαι σε ένα αεροπλάνο, μερικές φορές μπορείς να τη δεις, την καμπύλη; Δεν το έχω δει αυτό ακόμα».

Ο εξεταστής του ανιχνευτή ψεύδους παρενέβη, λέγοντας: «Έχετε δει δορυφορικές εικόνες, σωστά;» και η Millie απάντησε: «Έχω δει. Έχω δει, ναι, ευχαριστώ, Τζαντ».

Το 2018, η Βρετανίδα ηθοποιός είχε πει στους θαυμαστές της ότι δεν πιστεύει ότι η Γη είναι ένας σφαιρικός σφαιρικός πλανήτης που περιστρέφεται.

«Παιδιά, υπάρχουν τόσα πολλά γεγονότα που δείχνουν ότι είναι επίπεδη. Θέλω να πω, σκεφτείτε το, όπως, σκεφτείτε το! Παιδιά, δεν ξέρετε καν... Νομίζω ότι είμαι, πώς το λένε;... Νομίζω ότι το λένε flat-earther», είπε, πριν απαντήσει στα σχόλια του κόσμου: «Όλοι λένε ότι η Γη δεν είναι επίπεδη. Πώς; το ξέρεις;!».

πλανήτης Γηειδήσεις τώραΜίλι Μπόμπι Μπράουν