Lifestyle|23.02.2019 20:56

Σόφη Πασχάλη: «Είναι μία όμορφη σχέση, σε εξέλιξη με τον Γκότση» (vid)

Newsroom

Το τελευταίο διάστημα, ακούγονται διάφορες φήμες που θέλουν την Σόφη Πασχάλη και τον Ηλία Γκότση να είναι κάτι παραπάνω από συνεργάτες. Οι δύο πρώην παίκτες του «Survivor» αποφάσισαν να συνεργαστούν τηλεοπτικά και να γυρίσουν μια ταξιδιωτική εκπομπή.

Οι πρώτοι υπαινιγμοί ήρθαν από το «Happy Day», το οποίο παρουσίασε ένα ρεπορτάζ που αφορούσε το νέο φημολογούμενο έρωτα στην ελληνική showbiz

«Η εκπομπή ετοιμάζεται και πήγαν για 10 μέρες στην Αφρική, είναι ταξιδιωτική με στοιχεία reality. Δεν θα έχουν κάποιο καλεσμένο, θα βιώνουμε την καθημερινότητα τους. Πάνω εκεί ρωτάω και εγώ τι στοιχεία reality να έχει μία φιλική σχέση και μήπως υπάρχει κάτι παραπάνω. Η Σόφη δεν το απέκλεισε και είπε ότι μπορεί να αποκαλυφθεί σε κανένα μήνα, δεν μου το αποκάλυψε ότι είναι μαζί. Σε εστιατόρια τους έχουν δει ότι έχουν έρθει πιο κοντά, Ταιριάζουν. Πάντως μου είπε συζητάει με τρία κανάλια για την επόμενη σεζόν.», αναφέρθηκε στην εκπομπή.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε η πρώην συμπαίκτρια τους στο «Survivor», Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία έσπευσε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα αποκαλύπτοντας αν τελικά ισχύουν οι φήμες περί σχέσης. 

«Είναι δύο παιδιά που κάνουν παρέα. Κάνουν και κάνουμε παρέα. Για να ξεκινήσεις να κάνεις έναν πιλότο μιας εκπομπής, δεν πρέπει με τον άνθρωπο που θα ξεκινήσεις να είσαι κοντά; Δεν ξέρεις ποτέ πως μπορεί να εξελιχθεί κάτι τέτοιο. Είναι και οι δύο ελεύθεροι και ωραία παιδιά. Έχουν και κοινά ενδιαφέροντα», ανέφερε η ίδια στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται». 

Σε συνέντευξη, όμως, που έδωσε η Σόφη Πασχάλη στην Φωτεινή Πετρογιάννη, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας: «Θα σου πω ότι είναι μια πολύ όμορφη σχέση σε εξέλιξη. Σου αρέσει αυτό;», είπε η Σόφη Πασχάλη και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

 

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

SurvivorσχέσηΣόφη ΠασχάληΗλίας Γκότσης