Lifestyle|04.12.2022 23:27

Λένα Ζευγαρά: Εκτάκτως στο νοσοκομείο - Τα πρώτα λόγια στην κάμερα μετά την περιπέτεια της υγείας της

Newsroom

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Λένα Ζευγαρά, ύστερα από έντονη αδιαθεσία. Η τραγουδίστρια βρισκόταν στο Ηράκλειο Κρήτης για προγραμματισμένη εμφάνιση, η οποία ματαιώθηκε. Η ίδια ευχαρίστησε το κοινό για την κατανόηση και ανανέωσε το ραντεβού τους για το μέλλον, καθώς η εμφάνισή της θα προγραμματιστεί άμεσα σε νέα ημερομηνία.

«Θέλω να πω δύο τρία λόγια, τα οποία είναι μέσα από την καρδιά μου. Γιατί όπως είδατε και σε προηγούμενο στόρι πέρασα μια δύσκολη και ξαφνική περιπέτεια με την υγεία μου. Είμαι αρκετά καλύτερα, αναρρώνω, έχω επιστρέψει στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ όλους εσάς που μου στείλατε ένα μήνυμα και ξοδέψατε έστω και λίγο από τον χρόνο σας» είπε χωρίς ν' αποκαλύπτει σε λεπτομέρειες στο βίντεο που δημοσίευσε στα social media.

«Το άλλο που θέλω να πω είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ στην επιχείρηση γιατί πραγματικά μου στάθηκε και δεν υπολόγισε την δουλειά εκείνη τη στιγμή αλλά στάθηκε δίπλα μου και με πήγαν αμέσως στην κλινική στην οποία έκανα και εισαγωγή. Αυτό σημαίνει ανθρωπιά. Θέλω στη συνέχεια να πω και σε όλους εσάς που βρεθήκατε εκεί και περιμένατε μέχρι να έρθω. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ και προσπάθησα πάρα πολύ να είμαι παρούσα. Είπα στη νοσηλεύτρια να μου βγάλει τον ορό να φύγω γιατί με περίμενε ο κόσμος. Δεν τα κατάφερα, σχεδόν έχανα τις αισθήσεις μου» πρόσθεσε η Λένα Ζευγαρά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρανοσοκομείοτραγουδίστριαΛένα ΖευγαράΗράκλειο Κρήτης