Lifestyle | 25.02.2019 11:43

Ράμι Μάλεκ: Tο παρασκήνιο πίσω από την τούμπα στα Όσκαρ (vid)

Newsroom

Η μεταμόρφωσή του σε Φρέντι Μέρκιουρι ήταν εκπληκτική και τελικά ο Ράμι Μάλεκ κέρδισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την αφιερωματική ταινία «Bohemian Rhapsody». Η βράβευσή του κάνει τον 38χρονο Μάλεκ έναν από τους νεότερους νικητές στη συγκεκριμένη κατηγορία. Ο ηθοποιός, που έχει δηλώσει ότι έκανε κυριολεκτικά τα πάντα προκειμένου να ερμηνεύσει όσο πιο πιστά μπορούσε το δύσκολο ρόλο του frontman των Queen, έπεσε κατεβαίνοντας από τη σκηνή αφού παρέλαβε το βραβείο του.

Η Lady Gaga έσπευσε να στρώσει τη γραβάτα του ηθοποιού, ενώ μετά το πέσιμο στην αίθουσα ήρθαν νοσοκόμοι για να ελέγξουν διακριτικά αν χτύπησε. Ευτυχώς σύμφωνα με τους Los Angeles Times ο Ράμι Μάλεκ δεν έπαθε κάτι σοβαρό. Ήταν περισσότερο η ζαλάδα της... νίκης!   

T

«Ευχαριστώ πολύ όλους εσάς που με φέρατε εδώ, όλους όσοι με βοηθήσατε, στοιχηματίσατε πάνω μου, κι ας μην ήμουν η πιο προφανής επιλογή. Είμαι γιος μεταναστών από την Αίγυπτο, Αμερικανός πρώτης γενιάς κι η ιστορία μου γράφεται τώρα (...). Είμαι ευγνώμων σε όποιον πίστεψε σε μένα, θα κρατήσω αυτή τη στιγμή σαν θησαυρό» είπε ο Μάλεκ, που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Queen και τους συντελεστές της ταινίας - πλην του σκηνοθέτη της, του Μπράιαν Σίγνκερ, που απολύθηκε μετά τα σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης που ήρθαν στο φως.

T
T
T
T

Το «Bohemian Rhapsody», ταινία που ο τίτλος της παραπέμπει στο ομώνυμο τραγούδι των Queen, αφηγείται την ιστορία της μπάντας από την αρχή, από το 1970 στο Λονδίνο και την ένταξη του Φρέντι Μέρκιουρι, ως την εμβληματική συμμετοχή τους στο «Live Aid» του 1985. Συνυποψήφιοι του Ράμι Μάλεκ ήταν οι Κρίστιαν Μπέιλ («Vice: Ο Δεύτερος στην Ιεραρχία»), Μπράντλεϊ Κούπερ («Ένα Αστέρι Γεννιέται»), Γουίλεμ Νταφόε («Στην Πύλη της Αιωνιότητας») και Βίγκο Μόρτενσεν («Πράσινο Βιβλίο»).

Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε ο ηθοποιός Ράμι Μάλεκ μετά το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

ΌσκαρΡάμι ΜάλεκΌσκαρ 2019