Lifestyle|16.05.2019 02:12

Το Τατουάζ - Επόμενα επεισόδια: O Ορφέας στο ψυχιατρείο και η πιθανή εγκυμοσύνη-σοκ!

Αλέξης Μίχας

Οι εξελίξεις τρέχουν πλέον με ραγδαίους ρυθμούς στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Alpha, Το Τατουάζ.

O εγκλεισμός του Ορφέα στο ψυχιατρείο προκαλεί μεγάλη ταραχή στην Ελένη. Εν τω μεταξύ, ο δολοφόνος που στραγγαλίζει γυναίκες αφήνει πίσω του ακόμα ένα θύμα. Η Τατιάνα με τη βοήθεια της Αθηνάς εντοπίζει ένα από τα κρησφύγετα του κυκλώματος της παιδικής πορνογραφίας, μη γνωρίζοντας ότι εκεί μέσα κρύβεται και αυτός που απήγαγε τον Νικόλα. Η Άννα από ένστικτο συνεχίζει να ανησυχεί για την Αμαλία, αλλά όλοι της κρύβουν την αλήθεια.

Παράλληλα, ένα αναπάντεχο νέο έρχεται να ταράξει τον γάμο της με τον Αλέξανδρο. Το ενδεχόμενο μιας πιθανής εγκυμοσύνης δημιουργεί μεγάλη ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι, με την Άννα να σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο της έκτρωσης. Η Αμαλία ξυπνά σε ένα ξενοδοχείο χωρίς καμία ανάμνηση, δίπλα σε έναν άγνωστο άντρα. Σοκαρισμένη από αυτό το γεγονός αποφασίζει να προχωρήσει στη θεραπεία του τεχνητού κώματος, έχοντας πάντα δίπλα της τον Θεοχάρη και τη Βέρα, ενώ ο Σέκερης και η Άννα δεν γνωρίζουν ακόμα τίποτα.

Η Λήδα αποκαλύπτει στον Στέφανο το «μυστικό» της Όλγας, γεγονός που τον φτάνει στα όριά του και ζητά από την Όλγα να χωρίσουν. Έπειτα από έναν μεγάλο καβγά την εγκαταλείπει! Ο Θεοχάρης ενημερώνει τελικά την Άννα για την κατάσταση της υγείας της Αμαλίας και η κοπέλα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Ο Αλέξανδρος παραμερίζει τις διαφορές τους και φεύγει μαζί της για το Λονδίνο.Η κατάσταση της Αμαλίας παραμένει σταθερή και οι γιατροί διαβεβαιώνουν την οικογένεια ότι δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο. Ο Ορφέας αναπτύσσει μια φιλική σχέση με τον νοσοκόμο του, τον Αντώνη, ενώ παράλληλα προσπαθεί να συνηθίσει τη φαρμακευτική αγωγή. Η Άννα πείθεται να κάνει τεστ εγκυμοσύνης και το αποτέλεσμα δεν είναι καλό. Η πιθανότητα κάποιας γυναικολογικής επιπλοκής τρομάζει πολύ τον Αλέξανδρο και αμέσως γίνεται προστατευτικός μαζί της.

Η Όλγα οδηγεί μεθυσμένη, χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και τρακάρει! Λίγο αργότερα, ο Σέκερης ενημερώνεται για την κατάσταση της υγείας της Αμαλίας και τρέχει κοντά της. Ο Σωκράτης λέει στην Ελένη πως θα σταματήσει να ψάχνει για ενοχοποιητικά στοιχεία κατά του Ορφέα, αλλά συνεχίζει τις έρευνες στο κρυφό σπίτι. Ο Χάρης πολιορκεί την Αφροδίτη και άθελά του αρχίζει να την ερωτεύεται πραγματικά.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

Το Τατουάζεξελίξεις Τατουάζ