Lifestyle|11.01.2023 09:16

Πρίγκιπας Χάρι: «Όταν ο Τύπος έμαθε για τη σχέση μου με τη Μέγκαν όλα άλλαξαν για πάντα»

Newsroom

Ο πρίγκιπας Χάρι, δούκας του Σάσσεξ, νεότερος γιος του βασιλιά Καρόλου Γ' και της πρώτης του συζύγου, Νταϊάνα, πριγκίπισσας της Ουαλίας αποκάλυψε πώς δανείστηκε τη στολή Mad Max του ηθοποιού Τομ Χάρντι για μια μυστική βραδινή έξοδο για το Χάλογουιν.

Στα απομνημονεύματά του με τίτλο «Spare» τα οποία κυκλοφόρησαν ο πρίγκιπας Χάρι περιγράφει λεπτομερώς την τελευταία του βραδινή έξοδο με την τότε φίλη του, νυν σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ, προτού η σχέση τους διαρρεύσει στον Τύπο. Το ζευγάρι, που βρισκόταν στο Τορόντο εκείνη την εποχή, είχε γιορτάσει με μια μικρή ομάδα στενών φίλων στο Soho House σε πάρτι για το Χάλογουιν με θέμα την αποκάλυψη.

Ο Χάρι, ο οποίος είχε τηλεφωνήσει σε έναν φίλο του για να βοηθήσει με το κοστούμι για την έξοδο, γράφει στα απομνημονεύματα: «Για βοήθεια με το κοστούμι μου, απευθύνθηκα σε έναν φίλο, τον ηθοποιό Τομ Χάρντι, προτού φύγω από το σπίτι. Του τηλεφώνησα για να τον ρωτήσω αν μπορούσα να δανειστώ το κινηματογραφικό κοστούμι του από την ταινία Mad Max. Ο ηθοποιός τον ρώτησε αν ήθελε όλο τον εξοπλισμό και ο πρίγκιπας Χάρι απάντησε θετικά.

Όταν αργότερα ο πρίγκιπας Χάρι δοκίμασε το κοστούμι, το οποίο φόρεσε ο Χάρντι στην ταινία «Mad Max: Fury Road» του 2015, μπροστά στη Μέγκαν, εκείνη «ξέσπασε σε γέλια».

«Ήταν αστείο. Και λίγο τρομακτικό. Αλλά το κυριότερο ήταν ότι "ήμουν αγνώριστος"» αναφέρεται στο βιβλίο. «Η Μεγκ, εν τω μεταξύ, φορούσε σκισμένο μαύρο σορτς, τοπ παραλλαγής, διχτυωτό καλσόν. "Αν αυτή είναι η αποκάλυψη, προκαλέστε το τέλος του κόσμου", σκέφτηκα» σημειώνει ο πρίγκιπας Χάρι στο βιβλίο, ο οποίος περιγράφει ότι κανένας δεν τον κοίταξε στο πάρτι και ότι ευχήθηκε να μπορούσε να είναι μεταμφιεσμένος κάθε μέρα. Την επόμενη μέρα, η ιστορία της σχέσης τους κυκλοφόρησε στον Τύπο και «όλα άλλαξαν για πάντα», αναφέρεται στο βιβλίο.

Μόλις 4,1 εκατ. τηλεθεατές είδαν την συνέντευξή του στο Βρετανικό ITV

Την αποκαλυπτική συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι στον Τομ Μπράντμπι (Tom Bradby) και στο δίκτυο ITV το βράδυ της Κυριακής, παρακολούθησαν στο Ηνωμένο Βασίλειο 4,1 εκατομμύρια τηλεθεατές, ποσοστό χαμηλό σε σύγκριση με την συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με την Μέγκαν Μαρκλ στην Όπρα Γουίνφρεϊ. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Εταιρείας Μέτρησης Ακροαματικότητας «Barb» η υψηλότερη τηλεθέαση της συνέντευξης έφτασε στα 4,5 εκατ. τηλεθεατές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνέντευξη της Όπρα, η οποία προβλήθηκε επίσης από το ITV και μεταδόθηκε ταυτόχρονα από το CBS, έβαλε κυριολεκτικά φωτιά στα μηχανάκια τηλεθέασης. Την παρακολούθησαν 11,1 εκατ. άτομα το 2021 με αποτέλεσμα να είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τηλεοπτικές εκπομπές του Ηνωμένου Βασιλείου εκείνης της χρονιάς.

Με τη σειρά του το ντοκιμαντέρ της Netflix Inc «Χάρι και Μέγκαν» που προβλήθηκε τον Δεκέμβριο έγινε η πιο δημοφιλής εκπομπή της πλατφόρμας στο Ηνωμένο Βασίλειο και παραμένει στο παγκόσμιο top 10 με 22,5 εκατ. ώρες παρακολούθησης.

«Έκπληκτη» η Kαμίλα από τις δηλώσεις του πρίγκιπα Χάρι 

Η βασιλική σύζυγος Καμίλα «έμεινε έκπληκτη» από τα σχόλια που έκανε σε βάρος της ο πρίγκιπας Χάρι τόσο στο βιβλίο του όσο και στις τηλεοπτικές εμφανίσεις του, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

Kαι συγκεκριμένα ο δούκας του Σάσεξ την χαρακτήρισε «επικίνδυνη» και «κακιά» ενώ όπως αποκαλύπτει στο βιβλίο του ο ίδιος και ο Ουίλιαμ «παρακάλεσαν» τον πατέρα τους να μην την παντρευτεί. Την κατηγορεί επίσης πως τροφοδοτούσε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με πληροφορίες, ελπίζοντας σε περισσότερες θετικές κριτικές για εκείνη.

Πηγές στο Vanity Fair ανέφεραν ότι η βασιλική οικογένεια είναι σοκαρισμένη από τις δηλώσεις του Χάρι. «Είναι στο δρόμο της αυτοκαταστροφής. Υπάρχει τόση εκδικητικότητα. Η εκλιπούσα βασίλισσα θα είχε λυπηθεί βαθύτατα», είπε μία από αυτές.

Αναφερόμενος στην συνέντευξη της μητέρας του το 1995 στην οποία χαρακτήρισε την Καμίλα ως το «τρίτο πρόσωπο στο γάμο της», ο Χάρι είπε ότι μετά από αυτό, «έπρεπε να αποκαταστήσει την εικόνα της». «Αυτό την έκανε "επικίνδυνη" λόγω των διασυνδέσεων που είχε με τον βρετανικό Τύπο. Και οι δύο πλευρές ήταν πρόθυμες ν' ανταλλάξουν πληροφορίες».

Ωστόσο, στην εκπομπή «Good Morning America» ο Χάρι είπε ότι τρέφει «τεράστια» συμπόνια για εκείνη, δεν την βλέπει ως «κακιά μητριά» και «έχουν να μιλήσουν πολύ καιρό».

Πρίγκιπας ΧάριΚαμίλαΒασιλιάς Κάρολοςπριγκίπισσα ΝταϊάναΜέγκαν Μαρκλειδήσεις τώρααυτοκίνηταΒρετανία