Lifestyle|30.01.2023 09:54

Ζέτα Δούκα: «Μου έχει γίνει πρόταση να κατέβω υποψήφια στις εκλογές»

Newsroom

Στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» μίλησε η Ζέτα Δούκα και αναφέρθηκε στην καθημερινή σειρά «Άγρια Γη», όπου πρωταγωνιστεί, ενώ απάντησε στο ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφια στις επόμενες εκλογές. «Η "Άγρια Γη" είναι μία σειρά που έχει φέρει κοντά πολύ ωραίους ηθοποιούς. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και δεν είναι αυτονόητο αυτό, είναι δύσκολο. Όσο περνάει ο καιρός, αγαπιέται περισσότερο από το κοινό».

Σχετικά με το αν παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης, η ηθοποιός απάντησε: «Ναι. Ρωτάω, όλοι είμαστε ενήμεροι και προσπαθούμε να πιάσουμε τον σφυγμό του κόσμου. Τον καιρό που είχε το μουντιάλ, τα νούμερα είχαν πέσει γενικότερα. Είναι κάτι που ενδιαφέρει, δεν ξέρω αν είναι πραγματικά βέβαια ή όχι».

Για την κόρη της Θάλεια, η οποία πηγαίνει φέτος πρώτη δημοτικού, είπε: «Είναι μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Καινούργιο σχολείο, αυξημένες υποχρεώσεις. Ο χρόνος που έχουμε είναι λιγότερος σε σχέση με το παρελθόν. Ωστόσο, προσπαθώ πάντοτε να κάνουμε πράγματα μαζί που της αφήνουν κάτι».  

Όσον αφορά τις προτάσεις που της έχουν γίνει ν' ασχοληθεί με την πολιτική και τα πρόσφατα σχετικά δημοσιεύματα, η Ζέτα Δούκα ξεκαθάρισε: «Κατά καιρούς μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις αλλά δεν είναι στα σχέδιά μου. Μην περιμένετε να με δείτε στις επόμενες εκλογές. Γενικά, σαφώς και πρέπει να εκφραζόμαστε πολιτικά. Οι καλλιτέχνες ανέκαθεν ήμασταν πολιτικοποιημένοι».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραεκλογέςΖέτα ΔούκαηθοποιόςΣΚΑΪ