Lifestyle | 02.02.2023 08:00

Τα ζώδια σήμερα 2 Φεβρουαρίου: Καρκίνοι, αναβλύζουν μέσα σας φόβοι και ανασφάλειες

Newsroom

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο, συγκαταβατικές θα είναι οι διαθέσεις, θα υπάρξει δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις επαγγελματικές, προσωπικές, οικογενειακές. Ανάγκη θα εκδηλωθεί για ισορροπία και εξασφάλιση, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο σπίτι, στις οικογενειακές υποθέσεις, στα περιουσιακά στοιχεία.

Ενδεχομένως να μην υπάρχει διάθεση για νέα εγχειρήματα και οικονομικά ρίσκα, διστακτικές θα είναι οι προσεγγίσεις, για να γίνουν ουσιαστικές επιδιώξεις θα πρέπει να υπάρχει σιγουριά ότι το έδαφος είναι σταθερό. Έντονος θα είναι ο συναισθηματισμός, απαραίτητο θα είναι να εξισορροπηθεί με τη λογική, προσοχή στη συναισθηματική προσκόλληση. Ευχάριστες επαφές θα προκύψουν, θα υπάρξει δυνατότητα για σύσφιξη σχέσεων.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία, η υπεραισιοδοξία ενδεχομένως να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης προσγειωμένα θα πρέπει να είναι τα ρίσκα, ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες. Προσοχή στις υπερβολές, οι στόχοι θα πρέπει να είναι εφικτοί, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για εγχειρήματα αβέβαιης κατάληξης.

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, φέρνει συναισθηματική ανανέωση, θα υπάρξουν επαφές που θα είναι τονωτικές. Στον αισθηματικό τομέα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν ουσιαστικές λύσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για επανασυνδέσεις. Ανοίγματα θα υπάρξουν και καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα είναι αυθόρμητες και ελκυστικές.

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη και το e-zwdia.gr

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, αφήνεις πίσω την έντονη επαγγελματική δράση και επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με φιλικά πρόσωπα καθώς είναι αυτά που σου δίνουν χαρά και γαλήνη. Νέες ιδέες έρχονται στο τραπέζι το θέλετε να πραγματοποιήσετε από κοινού ανεβάζοντας κατακόρυφα την διάθεσή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που καλείσαι να πάρεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου θα βοηθήσουν και σε ομαδικό επίπεδο. Φρόντισε βέβαια να μην γίνεις επαναστάτης χωρίς αιτία γιατί αυτό θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και προβλήματα στην διαχείριση υποθέσεων που έχεις. Τα ξεσπάσματα θα σε αποπροσανατολίσουν.

Η έντονη η επικοινωνιακή σου διάθεση ευνοεί τη σχέση σου καθώς σε φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου. Οι κοινοί στόχοι είναι κάτι που απολαμβάνετε και σας βοηθά να δραστηριοποιηθείτε σαν ομάδα. Προσοχή το απόγευμα γιατί η νευρικότητα μπορεί να κυριαρχήσει. Ο αδέσμευτος μπορείς να εντυπωσιάσεις νέο πρόσωπο, όμως η ένταση μεταξύ σας είναι μεγάλη και αυτό θα σε προβληματίσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η θετικότητα παραμένει και νιώθεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς σε ότι και αν προκύψει στη ζωή σου. Αυτό είναι κάτι που το μεταδίδει στους γύρω σου και ιδιαίτερα στα πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς στη γνώση και σε πιθανά αντικείμενα που σε εξιτάρουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η επικοινωνία και η διαφήμιση βρίσκονται στο στόχαστρο των επαγγελματικών σου σχεδίων. Γεγονός είναι βέβαια ότι θέλεις να ασχοληθείς με κάτι δεν αφήνει τη ρουτίνα να κυριαρχήσει. Το να εκφράσεις μελλοντικά σχέδια στους συνεργάτες σου είναι ιδανικό καθώς φαίνεται ότι βρίσκεις πρόσφορο έδαφος και θετική στάση.

Βιώνεις μοναδικά συναισθήματα και στιγμές με το ταίρι σου, κάτι που λειτουργεί άκρως ευεργετικά για την σχέση σου. Η αισιοδοξία που σε κατακλύζει μεταδίδεται και στον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου απογειώνοντας τη σχέση. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις το ταίρι που θα εκτοξεύσει την ψυχολογία σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Δίδυμε, αφήνεις πίσω την εσωστρέφεια και την καχυποψία και βρίσκεις δύναμη να δεις τα πράγματα από την αισιόδοξη πλευρά τους. Η καλή σου διάθεση σε οδηγεί στο να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος. Τα κοινά ενδιαφέροντα είναι αυτά που κεντρίζουν την προσοχή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ήρθε η ώρα πιθανά να αντιμετωπίσεις νομικά ζητήματα που δεν αποκλείεται να σε απασχολούν. Οι ανατροπές σε θέματα επικοινωνίας και διαφήμισης μπορεί να σε ξαφνιάσουν και να σε εκνευρίσουν. Κράτησε χαμηλούς τόνους για να μπορέσεις να διαχειριστείς με ωριμότητα και ψυχραιμία την όποια κατάσταση προκύψει.

Είχα δική σου στάση βοηθά να ξεπεραστούν προβλήματα που μπορεί να είχαν δημιουργηθεί με τον άνθρωπό σου. Ασχολήσου με ζητήματα πνευματικής φύσεως που μπορεί να λειτουργήσουν ευεργετικά και στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος μπορείς να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα που απογειώνουν την ψυχολογία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, οι ανασφάλειές σου είναι αυτές που καλείσαι να αντιμετωπίσεις καθώς μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα τόσο στις συναναστροφές σου όσο και στην ψυχολογία σου. Άφησέ τους φόβους σου στην άκρη για να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα οποία ζητήματα καλείσαι να διαχειριστείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να δώσεις λύσεις σε οικονομικά ζητήματα τα πιθανά σε απασχολούν και έχουν σχέση με τρίτους. Ανατρεπτικά γεγονότα όμως να δοκιμάσουν τις αντοχές σου και θα σε προκαλέσουν. Οφείλεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου απέναντι σε όποια αλλαγή που θα σε αιφνιδιάσει για να μπορέσεις να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το πάθος είναι έντονο όμως ο εκνευρισμός που νιώθεις ιδιαίτερα το απόγευμα μπορεί να οδηγήσει σε ατέρμονες κόντρες με το ταίρι σου. Απέφυγε τα ξεσπάσματα λόγω ζήλιας που δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς. Ο αδέσμευτος είσαι εσωστρεφής και νευρικός και δεν αφήνεσαι σε πιθανή νέα γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Λέοντα, ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που θέλεις να σε επιβεβαιώσουν. Αφιέρωσε χρόνο στην εμφάνιση σου καθώς θα σε βοηθήσει να ανέβεις ψυχολογικά και να ξεφύγεις από πιθανές εντάσεις. Μην διαμορφώνεις την άποψή σου ανάλογα με την θέληση των άλλων.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορεί να προχωρήσουν με θετικό τρόπο αρκεί να βάλεις τα όριά σου και να μην επιτρέψεις στη νευρικότητα να κυριαρχήσει. Πιθανά ξαφνικά γεγονότα έρχονται και αλλάζουν τα δεδομένα και αυτό σου δημιουργεί εντονότερη ανασφάλεια και φόβο. Εκμεταλλεύσου την διορατικότητα για να δεις πως θα κινηθείς χωρίς απώλειες.

Το ταίρι σου είναι το πρόσωπο που κυριαρχεί στη ζωή σου και είναι βέβαιο ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα για αυτό. Προσοχή το απόγευμα όπου η ένταση κυριαρχεί και οι ανατροπές μπορεί να οδηγήσουν σε καυγάδες. Ο αδέσμευτος προετοιμάσου για πιθανές αιφνιδιαστικές επικοινωνίες με πρόσωπα που είναι βέβαιο ότι θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, η μερα φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στο κοντινό σου περιβάλλον. Οι διαφωνίες θα είναι έντονες αν αφεθείς στον υποκειμενισμό και στο να διεκδικείς με φανατισμό το δίκαιο των απόψεών σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ανάγκη να προβληθείς σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές που δεν σου ταιριάζουν ή στο να θέσεις στόχους που είναι ανέφικτοι. Φρόντισε να λειτουργείς ρεαλιστικά και μην επιτρέπεις σε πρόσωπα που έρχονται δίπλα σου να σε επηρεάζουν κατευθύνοντας σε λανθασμένα.

Μπορείς να επικοινωνήσεις με ευκολία με το ταίρι σου λύνοντας πιθανά προβλήματα που επηρεάζουν τη σχέση, βασική προϋπόθεση είναι να αφήσεις εκτός τη νευρικότητα και το έλλειμμα αντικειμενικότητας που θα ενοχλήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα κεντρίσουν την προσοχή, προσοχή στην ένταση που θα προκαλέσει αναταραχές.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, οι υποχρεώσεις είναι πολλές και είναι αυτές που μπορεί να σου δημιουργήσουν έντονη νευρικότητα καθώς θέλεις να τις διεκπεραιώσεις όσο το δυνατόν καλύτερα. Φρόντισε να αποκτήσεις την απαιτούμενη ψυχραιμία για να αποφύγεις ένταση που είναι άσκοπη. Εκμεταλλεύσου πιθανές ιδέες που θα δώσουν μοναδικές λύσεις και θα σε ηρεμήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να δώσεις τις απαιτούμενες λύσεις στη δουλειά σου καθώς φαίνεται η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων που έχει να βοηθάει ιδιαίτερα. Οι προτάσεις σου θα είναι ευφάνταστες και αυτό θα βοηθήσει στο να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει με ιδιαίτερα θετικό τρόπο, αφήνοντας το άγχος και την γκρίνια στην άκρη που μόνο προβλήματα και εμπόδια θα δημιουργήσουν.

Η ανάγκη για ανατροπή της καθημερινότητας μπορεί τώρα να κυριαρχήσει και να επηρεάσει θετικά τη σχέση σου καθώς φαίνεται να έχεις ιδέες που να αλλάξουν τα δεδομένα με αισιόδοξο τρόπο. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων με πρόσωπα από τον εργασιακό περίγυρο που σου δίνουν έντονα το ενδιαφέρον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, η οικογένεια είναι αυτή που σε αφορά σήμερα και σου δίνεται η ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα που νιώθεις ότι μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι. Προσοχή το πρωί γιατί δεν μπορείς να κατασταλάξει στο τι πραγματικά έχεις ανάγκη και αυτό οδηγεί σε εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες και να εκμεταλλευτείς πιθανές προτάσεις που μπορεί να υπάρξουν σε εμπορικό επίπεδο. Είναι βέβαιο ότι μπορείς να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθώς η γρήγορη αντίληψη που έχεις στα πράγματα εντυπωσιάζει τους γύρω σου και δημιουργείς αίσθημα σταθερότητας και εμπιστοσύνης.

Η σχέση σου είναι αυτή που σε ευχαριστεί και σου δίνεται η ευκαιρία να βρίσκεσαι με το ταίρι σου απολαμβάνοντας τις στιγμές. Καλά θα κάνεις να περιορίσεις την κυκλοθυμία και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα που μόνο προβλήματα δημιουργούν. Ο αδέσμευτος νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς από την έντονη κοινωνική ζωή, ευκαιρία για έναν μίνι απολογισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς στο οικείο περιβάλλον και να δώσεις την οικογένεια την προσοχή που της πρέπει. Είναι αυτό που θα βοηθήσει και εσένα στο να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια και να είσαι έτοιμος συναισθηματικά να δεχτείς την τρυφερότητα και τη ζεστασιά που αποζητά σε αυτές τις μέρες σαν άνθρωπος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτότυπες ιδέες που μπορεί να έχει για ζητήματα που απασχολούν τα επαγγελματικά σου θα βοηθήσουν στο να δώσεις τις κατάλληλες δυνατές λύσεις. Άλλαξε τρόπο διαχείρισης των καταστάσεων στην καθημερινότητα γιατί αυτό επηρεάζει και τις σχέσεις με συναδέλφους και εργοδότες. Οι ειλικρινείς συζητήσεις θα βοηθήσουν στην καλύτερη αντιμετώπιση των όποιων θεμάτων.

Δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο καθώς φαίνεται να μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση σας. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να αιφνιδιαστεί της από πρόσωπα του οικείου φιλικού περιβάλλοντος δείχνουν άμεσα τι νιώθουν για εσένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, η μέρα σε επηρεάζει άμεσα καθώς αυξάνει κατακόρυφα την ενεργητικότητά και τον δυναμισμό σου. Παράλληλα μπορεί να γίνεις επιθετικός και αυτό να ενοχλήσει τους γύρω σου, για αυτό φρόντισε να διοχετεύσει διαφορετικά το ψυχικό δυναμικό που έχεις μέσα σου

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σημαντικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν στις συνεργασίες σου καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις εριστικός και υπερβολικός στον τρόπο που συμπεριφέρεσαι. Εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για να κάνεις κινήσεις που θα αποδώσουν σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε στα οικονομικά σου καθώς οι σπατάλες μπορεί να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Οι υπερβολές και πιθανά ξεσπάσματα θα απασχολήσουν τη σχέση σου αν δεν καταφέρει να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και να βρεις την ωριμότητα που γενικά σε διακατέχει. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να πάρεις πρωτοβουλίες με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν αρκεί να συγκρατήσεις τον εγωισμό σου που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να εκφράσεις όλα αυτά που σου δημιουργούν ασφάλεια και σταθερότητα στη ζωή σου. Η καθημερινότητα ομορφαίνει καθώς φροντίζεις να βάλεις στο πρόγραμμά σου αυτά που απολαμβάνεις και σε βοηθούν να ξεκουραστείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές συζητήσεις πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική σου ζωή καθώς ήρθε η στιγμή να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς ότι σου αξίζει. Είναι σημαντικό για εσένα να ανταμειφθείς για την προσφορά και την εργατικότητα σου καθώς δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό για να είσαι άψογος σε όλες τις υποχρεώσεις σου.

Μπορείς να λύσεις λεπτομέρειες της σχέσης που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ασφάλεια και να ξεφύγεις από φόβους και προκαταλήψεις που σε προβληματίζουν σε ότι αφορά το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή λόγω της ωριμότητας και της σταθερότητας στις απόψεις του.

ΙΧΘΥΣ

Ιχθύες, ο δυναμισμός και η αισιοδοξία σου είναι εμφανή στο περιβάλλον που κινείσαι και σου δίνεται η ευκαιρία να ξεχωρίσεις χωρίς να χρειαστεί να κάνεις πολλά. Το να συναναστραφείς με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο θα είναι ιδανικό γιατί σε γεμίζει χαρά και αισιοδοξία για τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι γεγονός ότι επικεντρώνεσαι στις υποχρεώσεις και τις ευθύνες που έχεις αναλάβει στην καριέρα σου καθώς απαιτείται από εσένα σημαντική προσπάθεια για να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσοχή σε κόντρες που δεν θα σου βγουν και μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις σχέσεις με τους ανωτέρους.

Η ανάγκη για ανεξαρτησία μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη σχέση σου και να μην αφήσει περιθώρια να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Αυτό να θυμάσαι ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα και καλά θα κάνεις να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες για να το αποφύγεις. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα μέσα από το φιλικό ή κοινωνικό σου περιβάλλον.

ζώδιααστρολογικές προβλέψειςωροσκόπιαζώδια Φεβρουαρίουειδήσεις τώρα