Lifestyle | 16.05.2019 02:05

Το Τατουάζ - Επόμενα επεισόδια: Πυροβολούν την Τατιάνα, η Λήδα εξαφανίζεται

Αλέξης Μίχας

Οι εξελίξεις τρέχουν με καταιγιστικούς ρυθμούς στα επόμενα επεισόδια της αστυνομικής δραματικής σειράς του Alpha, Το Τατουάζ.

H Όλγα βυθίζεται όλο και πιο πολύ στον αλκοολισμό, κάνοντας ανεπίτρεπτα πράγματα. Έχοντας πάει βόλτα τη Λήδα στο πάρκο και έχοντας καταναλώσει και πάλι μεγάλες ποσότητες οινοπνευματωδών ποτών, αφήνει το παιδί μόνο του και πηγαίνει στο σπίτι για ύπνο! Ο Αλέξανδρος ειδοποιείται και φυσικά πια μαθαίνει τα πάντα! Η σύγκρουση τόσο με την Όλγα όσο και με τον Στέφανο, που την κάλυπτε τόσο καιρό, είναι σφοδρότατη. Τελικά η μικρή εντοπίζεται και ο Αλέξανδρος της παίρνει το παιδί στην Αίγινα, απειλώντας την πως δεν θα το ξαναδεί ποτέ.

Διαβάστε τις εξελίξεις στα επεισόδια της εβδομάδας Δευτέρα 4 - Πέμπτη 7 Μαρτίου

Η Όλγα αργότερα θα κάνει μια απεγνωσμένη κίνηση. Θα πάρει τη Λήδα και θα εξαφανιστούν. Όταν αποφασίζουν να επιστρέψουν, ο Άλεξ την απειλεί ακόμη και με δικαστικά μέτρα. Η Όλγα παίρνει μεγάλες αποφάσεις. Με τη βοήθεια του Στέφανου αποφασίζει να κόψει το ποτό. Ο Στέφανος αποφασίζει να τη βοηθήσει βάζοντας τους δικούς του όρους. Καθημερινή σκληρή γυμναστική μέχρι τελικής πτώσεως, προκειμένου να καταφέρει να γίνει καλά και να έχει και πάλι τη Λήδα κοντά της. Και όλα αυτά ενώ στο Λονδίνο η Αμαλία συνέρχεται από τεχνητό κώμα και αμέσως η Άννα πέφτει στην αγκαλιά της.

Σε μια άλλη οικογένεια, ο φαύλος κύκλος δεν είναι ικανός να σπάσει. Ο Τόνι αποδέχεται την πρόταση της μητέρας του Μαργκώ να ξαναγυρίσει στο εμπόριο όπλων. Η αδίστακτη επιχειρηματίας πανηγυρίζει για τη νίκη της. Η Τατιάνα, χωρίς να ξέρει τι έχει συμβεί, δίνει οριστικό τέλος στην επικοινωνία της με τον Τόνι. Λίγο αργότερα, σε μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση δέχεται πυρά. Το τραύμα της είναι διαμπερές και μεταφέρεται επειγόντως στο νοσοκομείο. Ο Ορφέας κάνει νέα συνάντηση με τη Χριστίνα και την εκβιάζει πως εάν δεν του δώσει ένα μεγάλο ποσό ως προκαταβολή, θα σταματήσει την κυκλοφορία του βιβλίου. Εκείνη με τη σειρά της τον ρωτά εάν έχει παιδί. Εκείνος το παραδέχεται, χωρίς να της δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες παρά την αφόρητη πίεση που του ασκεί. Η Μάρθα ετοιμάζεται να φύγει από την Αίγινα για την Αθήνα προκειμένου να ανακαινίσει ένα μικρό σπίτι που έχει και να μένει εκεί τις ημέρες που χρειάζεται για τις σπουδές της. Όπως είναι φυσικό, το θέμα αυτό φέρνει νέες συγκρούσεις και εντάσεις με τον Παύλο.

εξελίξεις ΤατουάζΤο Τατουάζ