Lifestyle|08.04.2023 09:50

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Απέχουμε πολύ από το τέλειο» λέει η σύντροφός του σε ανάρτηση στα social media

Newsroom

Μία τρυφερή ανάρτηση έκανε η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο, μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram. H Μαράια Ρίντλσπριγκερ δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες τους, εκφράζοντας ανοιχτά τον έρωτά της προς το πρόσωπό του και υπογραμμίζοντας ότι απέχουν πολύ από το «τέλειο ζευγάρι».

«Αυτή η ανάρτηση είναι απλά αφιερωμένη στον άνθρωπο που έκανε τα πιο τρελά μου όνειρα πραγματικότητα! Απέχουμε πολύ από το τέλειο, αλλά πραγματικά μου κάνεις τη ζωή μου να μοιάζει με παραμύθι. Ευχές για περισσότερες περιπέτειες μαζί, ήρθε η ώρα μωρό μου» έγραψε.

 

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο αγόρια, τα οποία ήρθαν στη ζωή με διαφορά ενός έτους. Οι τέσσερίς τους είναι μια όμορφη και αγαπημένη οικογένεια, την οποία θαυμάζουμε συχνά μέσα από αναρτήσεις στα social media και κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους.

Όλα αυτά τα χρόνια, η Μαράια Ρίντλσπριγκερ βρίσκεται διακριτικά στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στις όμορφες και άσχημες στιγμές της καριέρας του και φυσικά, ήταν δίπλα του, τη μεγάλη βραδιά που ανακηρύχθηκε πολυτιμότερος παίκτης του NBA.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

οικογένειαNBAειδήσεις τώραΓιάννης ΑντετοκούνμποΜαράια Ρίντλσπριγκερ