Lifestyle|09.03.2019 19:25

Ιωάννα Λίλη: Είναι πρόκληση για εμένα το «Revenge body» (vid)

Newsroom

Σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής θα παρακολουθούμε την Ιωάννα Λίλη με τους συνεργάτες της να υποδέχεται ανθρώπους που βρίσκονται σε μια ιδιαίτερη φάση της ζωής τους. Έχουν ζήσει την αμφισβήτηση ή και την απόρριψη και θέλουν να πιστέψουν ξανά στον εαυτό τους. Να αλλάξουν ό,τι τους ενοχλεί – εξωτερικά και εσωτερικά.

«Όπως για τον κάθε άνθρωπο, έτσι και για εμένα το συγκεκριμένο project το θεώρησα πρόκληση. Να δοκιμαστώ σε κάτι διαφορετικό. Παρακολουθούσα το αμερικανικό και είναι ένα project το οποίο σε καθηλώνει, σου δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα, αλλά συνάμα στόχος του συγκεκριμένου project είναι να δημιουργήσουμε υγιή πρότυπα και να παρέμβουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχοντας ως κύριο γνώμονα τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια», αναφέρει στο «TV Έθνος» η Ιωάννα Λίλη και προσθέτει: «Κάθε ιστορία του κάθε ανθρώπου που έκανε το βήμα και ήρθε στην εκπομπή είναι ξεχωριστή.

Δεν μπορώ να διαχωρίσω μία απ’ όλες αυτές. Αλλά αυτό που θα αρκεστώ να πω είναι και πάλι ο συγκεκριμένος σκοπός του project. Όπως οφείλουμε να καλλιεργούμε το πνεύμα μας και το μυαλό μας, οφείλουμε να μην παραμελούμε το σώμα μας και γενικότερα την εξωτερική μας εμφάνιση, αναδεικνύοντας τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μας. Η ανανέωση και η ομορφιά μάς δημιουργούν συναισθήματα ψυχικής ευφορίας. Μας δίνουν δύναμη και αυτοπεποίθηση, όπου αυτό εκδηλώνεται σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μας. Τόσο απλό».

Η Ιωάννα Λίλη εξηγεί πώς μπορεί να γίνει η μετάβαση από τη δύναμη της συνήθειας σε αυτή της θέλησης: «Θεωρώ ότι και οι δύο δυνάμεις επηρεάζουν τον άνθρωπο. Θα πρέπει να “αποτινάξεις” τη δύναμη της συνήθειας, να ξεφύγεις από πράγματα και καταστάσεις που θεωρείς δεδομένα, αλλά κατά βάθος μπορεί και να σε ενοχλούν, να ανοίξεις τα φτερά σου και με τη δύναμη της θέλησης να διεκδικήσεις πράγματα που σου αξίζουν. Και ας μην ξεχνάμε ότι ο άνθρωπος ως τρισυπόστατο ον (σώμα, πνεύμα, ψυχή) έχει ανάγκη να τα διορθώνει όλα για να εξασφαλίζει μια ισορροπημένη και αρμονική ζωή».

Η Ιωάννα Λίλη με τον γνωστό make up artist Φρέντυ Καλομπράτσο

Στο πλευρό της παρουσιάστριας αλλά και των συμμετεχόντων στην εκπομπή θα υπάρχει ένα πολυμελές επιτελείο που θα τους βοηθά να επιτύχουν τον στόχο τους. Καταξιωμένοι γυμναστές, διατροφολόγοι και γιατρός ειδικευμένη στον τομέα της παχυσαρκίας.

 
Ιωάννα ΛίληRevenge Body