Lifestyle|06.06.2023 16:09

Μαρία Σολωμού: Η δυσάρεστη εμπειρία με αεροπορική εταιρεία και η στήριξη στη Ζέτα Μακρυπούλια

Newsroom

Ποικίλες αντιδράσεις έχουν προκληθεί στα social media, έπειτα από το ξέσπασμα που είχε η ηθοποιός και παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, Ζέτα Μακρυπούλια, κατά γνωστής αεροπορικής εταιρείας, επειδή δεν κατάφερε να μπει στο αεροπλάνο για Σάμο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια θύμωσε όχι μόνο γιατί έχασε την πτήση, επειδή καθυστέρησε τρία λεπτά στο check in καθώς έπρεπε να πάει στην τουαλέτα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», αλλά και γιατί οι υπάλληλοι της εταιρείας δεν τη διευκόλυναν, βάζοντάς τη στο αεροπλάνο παρά την καθυστέρηση.

Οι δηλώσεις της έχουν γίνει ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα των τελευταίων ημερών στο Twitter, με τους χρήστες να παίρνουν θέση και να ασκούν σκληρή κριτική στην ηθοποιό και παρουσιάστρια. Η Μαρία Σολωμού ανήρτησε και εκείνη βίντεο στα social media, παίρνοντας το μέρος της Μακρυπούλια και αποκαλύπτοντας τη δική της δυσάρεστη εμπειρία με την ίδια αεροπορική εταιρεία. 

Όπως ανέφερε, θα ταξίδευε με τον σκύλο της την προηγούμενη εβδομάδα για Θεσσαλονίκη, ωστόσο, της ζήτησαν το βιβλιάριό του, κάτι που δεν γνώριζε ότι πρέπει να υπάρχει στις πτήσεις εσωτερικού. «Την προηγούμενη εβδομάδα πέταξα για Θεσσαλονίκη και μπήκα ηλεκτρονικά να έκλεισα ένα εισιτήριο για εμένα και τον σκύλο μου. Μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω online check, φαντάστηκα ότι θα πρέπει να ζυγίσουν το σκύλο νωρίτερα. Λέω οκ θα πάω λίγο νωρίτερα. Η μόνη υποσημείωση που βγήκε είναι ότι πέρα από τα λεφτά που μου πήραν για το πήγαινε – έλα του σκυλιού, είναι να έχω ταυτότητα ή διαβατήριο. Μου είπαν ότι πρέπει να έχω βιβλιάριο του σκυλιού» είπε αρχικά.

Η Μαρία Σολωμού συνέχισε: «Θα πίστευε κάποιος ότι λογικά ότι θα έπρεπε να είμαι ενήμερη και να ξέρω ότι τα σκυλάκια πετάνε με το βιβλιάριό τους. Δεν το φαντάστηκα γιατί αφενός δεν βγήκε κάποια υποσημείωση από κάτω, αφετέρου έχει τύχει να μην μου ζητήσουν ποτέ εμένα. Οπότε δεν ήξερα ότι για τις πτήσεις εσωτερικού χρειάζεται βιβλιάριο το σκυλί. Περίμενα κάνα τεταρτάκι, μέχρι να πειστεί η υπεύθυνη από τον άνθρωπο στο γκισέ να βγει έξω.

Βγήκε μόνο όταν πήγα να σηκώσω story επί τόπου. Πανικός. Ήρθε αυτή κι άλλη μία κυρία να μου πουν ότι δεν με ξέρουν και δεν ξέρουν αν έχω βιβλιάριο. Λέω: "Δεν με ξέρετε; Και γιατί χεστήκ@τε όταν είπα να ανεβάσω story; Και γιατί τρέξατε τότε;" Επίσης μου είπαν ότι οι άνθρωποι έχουν αλλεργίες. Λέω: "Αλήθεια; Και με το βιβλιαράκι του σκυλιού δεν θα έχουν αλλεργίες;". Πήρα ένα ασυνόδευτο, γύρισε το σκυλί στη μαμά μου, έπαθα πανικό μέχρι να φτάσει και θα πω ότι οι κοπέλες μέσα στην καμπίνα ήταν εξαιρετικές».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΖέτα Μακρυπούλιααεροπορική εταιρείαΜαρία Σολωμού