Lifestyle|12.06.2023 02:30

Jason Derulo: Ο σταρ της ποπ επενδύει σε αλυσίδα πλυντηρίων αυτοκινήτων στις ΗΠΑ

Newsroom

Ο σταρ της ποπ Τζέισον Ντερούλο (Jason Derulo) είναι διάσημος για τα επιτυχημένα τραγούδια του και τα βίντεο στο TikTok, αλλά αυτές τις μέρες αισθάνεται εκτός από μουσικός καλλιτέχνης και επιχειρηματίας.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής ανέφερε ότι η πιο πρόσφατη επένδυσή του είναι σε αλυσίδα πλυντηρίων αυτοκινήτων στις ΗΠΑ. «Το είδα σαν ευκαιρία επειδή το μοντέλο εγγραφής μελών της μου θύμισε αυτό που έκαναν το Netflix και η Uber» είπε ο Ντερούλο στο BBC.

Η αλυσίδα Rocket Car Wash με μηνιαία συνδρομή προσφέρει απεριόριστο πλύσιμο αυτοκινήτου. «Συνήθως θα περιέγραφα τον εαυτό μου ως διασκεδαστή, αλλά νιώθω ότι αυτό έχει αλλάξει» είπε στο BBC World Service podcast Business Daily. «Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να πω μόνο διασκεδαστής πια. Οι επιχειρήσεις πάνε καλά στις μέρες μας» ανέφερε.

Ο Ντερούλο εξήγησε ότι επενδύει σε επιχειρήσεις, με τις οποίες είναι εξοικειωμένος, όπως η αλυσίδα γυμναστηρίων Rumble Boxing, το εστιατόριο Catch LA και ότι το επόμενο του πρότζεκτ του είναι το «Project Icon» τηλεοπτικό ριάλιτι στο BBC.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

τραγουδιστήςειδήσεις τώραΤζέισον Ντερούλο