Lifestyle|22.06.2023 12:00

Κατερίνα Καινούργιου: Το σοβαρό τροχαίο που είχαν στο παρελθόν οι γονείς της και έζησαν από θαύμα

Newsroom

Με αφορμή το ρεπορτάζ για το τροχαίο ατύχημα της Χριστίνας Σούζη, η Κατερίνα Καινούργιου θυμήθηκε το σοβαρό τροχαίο που είχαν στο παρελθόν οι γονείς της. Η μετεωρολόγος την περασμένη Τρίτη (20/6) εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο δελτίο του ΣΚΑΪ και μία μέρα μετά γύρισε και στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού.

Η Φαίη Σκορδά καλωσόρισε την Χριστίνα Σούζη, ενώ η ίδια μίλησε για το ατύχημα που είχε και την οδήγησε στο νοσοκομείο. «Ευχαριστώ πάρα πολύ. Όλα καλά! Καλώς σας βρήκα. Μπορώ να πω κάτι πριν σας πω τον καιρό. Να ευχαριστήσω τον Ευαγγελισμό. Δεν υπάρχουν οι άνθρωποι εκεί πέρα. Όχι για μένα μόνο, αλλά για όλους. Νομίζω πως πρέπει να αυξηθούν, ο καθένας κάνει τη δουλειά για 10 άτομα. Επιπλέον να ευχαριστήσω την κ. Κοτρώτσιου που με έραψε, με έκανε σταυροβελονιά, με έφτιαξε. Όλα καλά. Δόξα τω Θεώ! Η γιατρός έκανε κάτι πολύ καλά, γιατί έχουν περάσει 15 ημέρες περίπου. Θα φύγουν όλα τα σημάδια από ότι μου είπε. Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Στον Ευαγγελισμό όλοι προσπάθησαν να κάνουν το καλύτερο και για μένα και για όλον τον κόσμο που είναι εκεί. Ήταν μεγάλη περιπέτεια Φαίη. Όλα καλά και δεν θέλω να τα θυμάμαι» είπε. 

Παράλληλα, η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής της ότι «οι γονείς μου όταν είχαν το τρομερό αυτό ατύχημα, μου είχαν πει ότι πήραν το αμάξι να το μαζέψουν, να το πάνε στο συνεργείο και τους είπαν εκεί "Θεός σχωρέστον". Δεν πίστευαν ότι έχουν βγει ζωντανοί. Αναρωτιόμουν μετά και τους ρωτούσα πως μπορούσαν να οδηγήσουν μετά από αυτό. Το σοκ είναι τόσο μεγάλο. Χρειάστηκε μεγάλο διάστημα να το ξεπεράσουν. Κάποιοι δεν οδηγούν ποτέ και κάποιοι άλλοι το ξεπερνούν. Νομίζω ότι οι ψυχολόγοι συνιστούν να ξαναπιάσεις τιμόνι στα χέρια σου μετά από αυτό»

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κατερίνα Καινούργιουτροχαίοειδήσεις τώραΧριστίνα Σούζη