Lifestyle|23.06.2023 18:07

Φούντωσαν οι φήμες: Είναι έγκυος η Αθηνά Ωνάση; Τι απαντά η οικογένειά της

Newsroom

Πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την κληρονόμο του Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνά, να είναι έγκυος στα 38 της χρόνια από το νυν σύντροφό της. Τα άρθρα που κάνουν λόγο για πιθανή εγκυμοσύνη της Ωνάση, αποδίδουν την πληροφορία σε κάποιο βραζιλιάνικο site, σύμφωνα με το οποίο η Αθηνά Ωνάση διανύει ήδη τον 4ο μήνα της κύησης.

Αφορμή φαίνεται να στάθηκε μία πρόσφατη εμφάνισή της σε αγώνες ιππασίας στο Σεν Τροπέ, οι οποίοι μάλιστα φέρουν και το όνομά της. Η ίδια δεν συμμετείχε στους αγώνες και στάθηκε απλά ως παρατηρητής και αμέσως άρχισαν οι υποθέσεις για τον λόγο που την κράτησε μακριά από το άλογό της.

«Δεν επιβεβαιώνεται η είδηση, είναι μόνη της»

«Η Αθηνά Ωνάση δεν θέλει να διατηρεί σχέσεις με την Ελλάδα. Η είδηση δεν είναι σωστή. Εμείς την εντοπίσαμε στο Σεν Τροπέ σε αγώνες ιππασίας. Δεν ίππευσε, δεν συμμετείχε όχι γιατί είναι έγκυος. Δεν φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται αυτή η πληροφορία. Είναι μόνη της. Ο Ζόρζι που λέγεται ότι είναι εκείνος που της έχει κλέψει την καρδιά δεν εμφανίζεται μαζί της» αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του ALPHA.

Η τελευταία σχέση της Αθηνάς Ωνάση που έγινε γνωστή στα μέσα ενημέρωσης είναι ο Αλπμέρτο Ζόρζι και το γεγονός ότι δεν εμφανίζονται πλέον μαζί, δεν σημαίνει απαραίτητα πως έχουν χωρίσει, μιας και οι κοινές εμφανίσεις τους ήταν ήδη πολύ σπάνιες.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου έξι χρόνια, την εποχή που η χρυσή κληρονόμος προσπαθούσε να ξεπεράσει το διαζύγιό της από τον επί 11 χρόνια σύζυγό της, τον Βραζιλιάνο Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο ή αλλιώς Ντόντα, που φέρεται πως την απάτησε την Αθηνά με την Πιλάρ Κορντόν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αριστοτέλης Ωνάσηςειδήσεις τώραέγκυοςΑθηνά Ωνάση