Lifestyle|04.08.2023 11:23

Σπύρος Φωκάς: Το μήνυμα της συζύγου του μετά την επιδείνωση της υγείας του - «Είναι αετός»

Newsroom

Ο Σπύρος Φωκάς αντιμετωπίζει ακόμη μια μάχη με την υγεία του, καθώς τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στην εντατική ιδιωτικής κλινικής στην Αθήνα. Ο Σπύρος Φωκάς μεταφέρθηκε στην εντατική μετά από αρκετές ημέρες νοσηλείας, έχοντας αυτή τη φορά παρουσιάσει μια σοβαρή λοίμωξη στη χολή.

Στο πλευρό του είναι πάντα η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά, η οποία σε ανάρτησή της στα social media ενημέρωσε πως ο Σπύρος Φωκάς βρίσκεται σε πολύ καλά χέρια στο νοσοκομείο. «Είμαστε σε καλά χέρια. Ευτυχώς!!!!!!! Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.. Ο Σπύρος μου. Ο Σπύρος όλων. Είναι Αετός. Στο πέταγμα του σκορπά καλοσύνη υπομονή αγάπη χαμόγελα. Εγώ δε φοβάμαι το χάρο. Μόνο τον τραγουδώ. Είπε» έγραψε η Λίλιαν Φωκά στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

 

Όλα άρχισαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Λουτράκι πριν από δύο εβδομάδες, όταν ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του Λίλιαν, βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν απειλητικά στο σπίτι τους στο Καλαμάκι Κορινθίας, αποφάσισαν να ειδοποιήσουν το ασθενοφόρο για να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο. Λόγω των αναθυμιάσεων ο ηθοποιός αναγκάστηκε να μείνει αρκετές μέρες με οξυγόνο, καθώς η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί.

Σπύρος Φωκάςειδήσεις τώρα