Lifestyle|18.03.2019 10:44

YFSF: Η Κατερίνα Στικούδη έγινε Alice Cooper και πήρε την πρωτιά (vid)

Newsroom

Η Κατερίνα Στικούδη κάνει τη μία μετά την άλλη εντυπωσιακή μεταμφίεση στο σόου του ΑΝΤ1, YFSF. Μετά την εμφάνισή της ως σέξι ράπερ Νίκι Μινάζ την προηγούμενη εβδομάδα, ακολούθησε μια πιο σκληροπυρηνική ροκ περσόνα. Η Στικούδη ντύθηκε Alice Cooper και ερμήνευσε το «Poison», ένα κομμάτι από τον δίσκο «Trash» του 1989. Το εν λόγω single είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα του Αμερικανού ροκ μουσικού, και ένα από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια του. 

Η Στικούδη έκανε μεγάλη προσπάθεια και πολλή εξάσκηση για να πετύχει το ιδιαίτερο άγριο «γρέζι» της φωνής του Cooper και οι κριτές τής έδωσαν συγχαρητήρια. Πολλή δουλειά έγινε και στο κομμάτι του μακιγιάζ και των προσθετικών στοιχείων στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα η Κατερίνα να είναι αγνώριστη. 

 

Το «Poison» είναι ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Alice Cooper και το Billboard το συμπεριλαμβάνει στη λίστα του με τα 100 σπουδαιότερα τραγούδια του 1989. Το single, έγινε χρυσό σε Ηνωμένες Πολιτείες, Σουηδία, Καναδά και Αυστραλία, ενώ το έχουμε ακούσει σε πολλές διασκευές, μια εκ των οποίων της Τάρια Τούρουνεν των Nightwish.

H Κατερίνα Στικούδη ήταν στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Ελένη Φιλίνη που ερμήνευσε την Grace Jones. Οι παίκτες και οι κριτές προτίμησαν την Ελένη Φιλίνη, ωστόσο, η Στικούδη ψηφίστηκε από το κοινό και στην ισοβαθμία τους η ψήφος του κοινού μέτρησε περισσότερο. Νικήτρια αναδείχθηκε η Κατερίνα που ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για τη στήριξη.

T
T
Κατερίνα ΣτικούδηYFSF