Lifestyle|18.03.2019 18:04

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο OPEN: Μιλά ζωντανά για τη νέα της σχέση (vid)

Newsroom

Στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου «Όλα λάθος», που έκανε πρεμιέρα στο Open TV το περασμένο σαββατοκύριακο, έγινε η αποκάλυψη για το νέο έρωτα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Τα πλάνα που προβλήθηκαν στην εκπομπή, δείχνουν την παρουσιάστρια σε τρυφερές στιγμές με νεαρό άνδρα, στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζονται οι Μέλισσες και η Τάμτα.

Το πρωί της Δευτέρας, το θέμα συζητήθηκε σε όλες τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, όμως, η Κατερίνα Καινούργιου ήταν αυτή που το πήγε ένα βήμα παραπέρα και πήρε τηλέφωνο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο τηλέφωνο για να μάθει αν τελικά ισχύουν ή όχι όλα όσα ακούγονται.

Στην αρχή, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ δεν σήκωσε το τηλέφωνο, ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα, την πήρε πίσω. Η Κατερίνα σήκωσε το τηλέφωνο, την έβαλε ανοιχτή ακρόαση και απαντήθηκαν όλα μέσα από μία φράση: «Κατερινάκι με φέρνεις σε πολύ δύσκολη θέση και νομίζω ότι η εικόνα, τις περισσότερες φορές, μιλάει από μόνη της και δεν χρειάζονται περισσότερα. Καλά είμαι, είμαι μια χαρά».

T
T

Ο νέος έρωτας και το μονόπτερο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου 

Την επόμενη μέρα, της δημοσιοποίησης των προσωπικών τους στιγμών στο «Όλα λάθος» του Open TV,  η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε ένα Insta Story με ένα μονόπετρο στο χέρι της το οποίο σχολιάστηκε και από το «Πρωινό».

«Για να μπει η Κωνσταντίνα στον κόπο να ανεβάσει ένα δαχτυλίδι, και εφόσον βγήκαν αυτά τα πλάνα, αυτό σημαίνει ότι δεν είναι μια σχέση που ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο. Είναι μια σχέση που προφανώς την κράτησαν καλά, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σημαίνει ότι είναι κάτι που υπάρχει στη ζωή της εδώ και καιρό» σχολίασε ο Άρης Καβατζίκης.

Φίλιππος Βαρβέρης: Ο επιχειρηματίας που κέρδισε την καρδιά της Σπυροπούλου

Ο Φίλιππος Βαρβέρης, είναι ο γιος του πολύ γνωστού επιχειρηματία Νίκου Βαρβέρη ή αλλιώς «Mr Interni». Δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης, όπως ανέφερε και ο Πέτρος Κωστόπουλος, αφού διαθέτει εστιατόριο στην Μύκονο, αλλά είναι και ιδιοκτήτης μαγαζιών επίπλου. 

Παράλληλα, ο νεαρός επιχειρηματίας έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα ελληνικά Μεσα για τις φημολογούμενες σχέσεις του με εντυπωσιακές καλλονές, τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του στο πεδίο της γαστρονομίας, αλλά και για τα γλέντια του, όπου τραγουδούσε ο Σάκης Ρουβάς.

O ίδιος έχει και μεγάλη αδυναμία στη μουσική και στον ελεύθερό του χρόνο παίζει μουσική ως DJ.

Κατερίνα ΚαινούργιουOpen TVΚωνσταντίνα Σπυροπούλου