Lifestyle|16.08.2023 11:50

Νέα προβλήματα για τη Sandra Bullock: Κινδυνεύει να χάσει το Όσκαρ της – Η πρώτη εμφάνιση μετά τον θάνατο του συντρόφου της

Newsroom

Ήταν το 2009, όταν η Σάντρα Μπούλοκ (Sandra Bullock) κέρδισε το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της ως Leigh Anne Tuohy στο βιογραφικό δράμα «The Blind Side». Η ταινία βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο του 2006 που έγραψε ο Michael Lewis και απέφερε 309 εκατομμύρια δολάρια.

Η ιστορία περιστρεφόταν γύρω από τη ζωή του Michael Oher, ενός επιθετικού αμυντικού του αμερικανικού ποδοσφαίρου, ο οποίος αγωνίστηκε ενάντια στις δυσκολίες, ξεπέρασε τη φτώχεια και έφτασε να παίζει στο NFL (National Football League) με την υποστήριξη των θετών γονιών του Sean και Leigh Anne Tuohy.

Ο Tim McGraw ενσάρκωσε τον ρόλο του Sean και τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Oher έπαιξε ο Quinton Aaron. Το σενάριο και τη σκηνοθεσία της ταινίας επιμελήθηκε ο John Lee Hancock. Δεκατέσσερα χρόνια μετά, ο Michael Oher κατέθεσε αίτηση στο Δικαστήριο Κληρονομικών Υποθέσεων του Τενεσί, δηλώνοντας ότι η ταινία «The Blind Side», η οποία βασίζεται στη ζωή του, αποτελείται από ψευδή στοιχεία.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος ισχυρίστηκε σε νομική κατάθεση εναντίον της οικογένειάς του ότι εξαπατήθηκε για να υπογράψει ένα έγγραφο που κατέστησε τη Leigh Anne και τον Sean Tuohy επιτηρητές -και όχι θετούς γονείς- και τους επέτρεψε να επωφεληθούν από τ' όνομά του.

«Το ψέμα της υιοθεσίας του Michael είναι αυτό πάνω στο οποίο οι συνδιαχειριστές Leigh Anne Tuohy και Sean Tuohy έχουν πλουτίσει εις βάρος του προστατευόμενου μέλους τους, του υπογεγραμμένου Michael Oher», σύμφωνα με τη νομική κατάθεση που περιήλθε στην κατοχή του ESPN.

«Πόλεμος» στο Twitter για το βραβείο Όσκαρ της Σάντρα Μπούλοκ

Στον απόηχο αυτής της νέας διαμάχης, οι χρήστες του Twitter πήραν θέση, ζητώντας από τη Σάντρα Μπούλοκ να επιστρέψει το βραβείο Όσκαρ. «Αν οι ισχυρισμοί για τον Michael Oher είναι αληθινοί, τότε πρέπει να πάμε και να πάρουμε πίσω το Όσκαρ από τη Sandra Bullock και να το δώσουμε στην Gabourey Sidibe για το "Precious"» ανέφερε ένας, με κάποιον άλλον να προσθέτει: «Η Sandra Bullock θα πρέπει να επιστρέψει το Όσκαρ της σωστά; Και φίλε πρέπει να αρχίσουμε να τσεκάρουμε αυτές τις ιστορίες. Οι γονείς μπλόκαραν τα κέρδη γι’ αυτόν για να μην πάρει τίποτα και τα έδωσαν στα πραγματικά τους παιδιά; Ουάου».

Από την άλλη, οι θαυμαστές της ηθοποιού υπερασπίστηκαν την ίδια και είπαν ότι δεν έφταιγε εκείνη που μια ταινία στην οποία έπαιξε μπορεί να είχε ψευδή στοιχεία. «Εσείς που ζητάτε ν' ανακληθεί το Όσκαρ της Sandra Bullock. Δεν φταίει εκείνη που οι άνθρωποι της πραγματικής ζωής ήταν εκμεταλλευτές απατεώνες και κλέφτες» και «Ξέρετε ότι η Sandra Bullock άξιζε το Όσκαρ της, γιατί έπαιξε τόσο καλά, που έκανε την οικογένεια Tuohy συμπαθητική». 

Η πρώτη εμφάνιση της Μπούλοκ μετά τον θάνατο του συντρόφου της

Παράλληλα, η 59χρονη ηθοποιος εθεάθη να οδηγεί μ' έναν σκύλο στην αγκαλιά της, ενώ βρισκόταν στο Μπέβερλι Χιλς, σε φωτογραφία που δημοσιεύει αποκλειστικά το DailyMail.com. Η σταρ απαθανατίστηκε καθισμένη στο αυτοκίνητό της, σηματοδοτώντας την πρώτη της εμφάνιση μετά τον θάνατο του επί χρόνια συντρόφου της, Bryan Randall, αφού εκείνος έχασε την τριετή μάχη με την ALS.

ταινίαηθοποιόςαθλητήςΌσκαρβιογραφίαΣάντρα Μπούλοκειδήσεις τώρα