Lifestyle|22.08.2023 11:00

Νέος χωρισμός «βόμβα»: Demi Lovato και Scooter Braun έληξαν τη μακρόχρονη συνεργασία τους

Newsroom

Η Ντέμι Λοβάτο (Demi Lovato) τερμάτισε τη μακρόχρονη συνεργασία της, με τον μάνατζερ Scooter Braun, κάτι που επιβεβαιώθηκε από το Page Six.

Η τραγουδίστρια του τραγουδιού «Sorry Not Sorry» έβαλε τέλος στην επαγγελματική της σχέση με τον Braun και την εταιρεία του, SB Projects, τον περασμένο μήνα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει βρει κάποιον νέο αντικαταστάτη.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αποχώρηση της τραγουδίστριας συνέβη πριν κυκλοφορήσουν φήμες που υποστηρίζουν ότι και ο Justin Bieber αποχωρεί από τη SB Projects. Οι εκπρόσωποι τόσο του Bieber όσο και του Braun επιβεβαίωσαν στο Page Six την προηγούμενη εβδομάδα ότι οι φήμες δεν είναι αληθείς.

Παρά την αποχώρηση της Lovato, φαίνεται ότι αυτή και ο 42χρονος Braun διατηρούν καλές σχέσεις, καθώς ο γνωστός μάνατζερ της ευχήθηκε χαρούμενα γενέθλια στις 20 Αυγούστου.

«Χαρούμενα γενέθλια σε έναν από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους», έγραψε στα κοινωνικά μέσα. «Χαρούμενα γενέθλια @ddlovato», πρόσθεσε.

Η συνεργασία τους ξεκίνησε το 2019, όταν η πρώην σταρ του Disney Channel, η 31 ετών, αποφάσισε να κάνει επανεκκίνηση στη μουσική της καριέρα μετά τη σχεδόν θανατηφόρα υπερβολική δόση που είχε πάρει ένα χρόνο πριν.

«Εψαχνα τη φιγούρα του πατέρα»

Η Ντέμι Λοβάτο σε παλιότερη συνέντευξή της μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σχετικά με την εικόνα του σώματός της και τον εθισμό. «Συνήθως οι άνθρωποι με έβλεπαν νύχτα πριν από μία φωτογράφηση για να είμαι σίγουρη ότι δεν θα έτρωγα και να είμαι πρησμένη την επόμενη μέρα» είπε η ποπ σταρ. «Τώρα ζω σε έναν τελείως διαφορετικό κόσμο... δεν προετοιμάζομαι για φωτογράφηση, ακόμα. Και μπορώ να φάω πρωινό».

Η Λοβάτο πιστώνει μέρος αυτής της υγιούς αλλαγής στον Braun. «Στο παρελθόν προέβαλλα τα δικά μου ζητήματα εγκατάλειψης στους άλλους ανθρώπους, ειδικά σε ανδρικές φιγούρες, στις οποίες έψαχνα τη φιγούρα του πατέρα» είπε και πρόσθεσε ότι έπρεπε να σκεφτεί τι είδους σχέση θέλει με τον μάνατζερ της, αποσυνδέοντάς την από αυτή με τον πατέρα της.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στη θεραπεία απεξάρτησης που έκανε μετά την υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2018, ενώ υπογράμμισε ότι ξέρει πλέον τι πραγματικά θέλει από τη ζωή της. «Θέλω μία καριέρα που δεν θα έχει σχέση με το σώμα μου. Θέλω να αφορά τη μουσική μου και τους στίχους μου και τα μηνύματα που θέλω να στείλω. Η μουσική μού έφερε τόσο μεγάλη χαρά όταν ήμουν νεότερη και έχασα αυτή τη χαρά μέσα στη φασαρία της μουσικής βιομηχανίας. Ήταν άθλια. Και δεν θέλω ποτέ να είναι ξανά έτσι. Αυτό θέλω», τόνισε.

ειδήσεις τώραχωρισμόςμάνατζερΝτέμι Λοβάτοτραγουδίστρια