Lifestyle|25.08.2023 11:28

Ο «σκληρός» Danny Trejo πανηγυρίζει την απεξάρτησή του από τα ναρκωτικά – «Είμαι καθαρός και νηφάλιος»

Newsroom

Με μια πλούσια σειρά ιδιαίτερων χαρακτηριστικών που τον καθιστούν πραγματικά ξεχωριστό, ο Danny Trejo συχνά αναλαμβάνει τον ρόλο του «κακού» στη μεγάλη οθόνη. Καθώς συμπληρώνει τα 79 του χρόνια, ο ηθοποιός γιορτάζει μια επιτυχία που απλώνεται σε δεκαετίες: την απεξάρτησή του από ναρκωτικές ουσίες.

Από το 1969, ο ηθοποιός διατηρεί μια ζωή που χαρακτηρίζεται από την αποχή και τη νηφαλιότητα, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις με αξιοθαύμαστη αποφασιστικότητα. Σε μια ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, γράφει στη λεζάντα: «Με τη χάρη του Θεού, είμαι 55 χρόνια καθαρός και νηφάλιος! Το κατάφερα κάνοντας ένα βήμα τη φορά, και για όποιον εκεί έξω δυσκολεύεται ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ».

 

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '60, ο Danny Trejo βρισκόταν συχνά στη φυλακή για ένοπλες ληστείες και παραβάσεις που σχετίζονταν με ναρκωτικά. Παρόλα αυτά, η ζωή του άλλαξε προς το καλό.

Γνωστός και ως «Machete» από την ομώνυμη ταινία, ο ηθοποιός μεγάλωσε σε ένα δύσκολο περιβάλλον στην Pacoima της Καλιφόρνια, γεγονός που επηρέασε την καθημερινότητά του.

Μέσα από μια πορεία που περιελάμβανε διάφορες συγκρούσεις και στιγμές ανατροπής, κατάφερε ν' αλλάξει τη ζωή του. Το πιο αξιοσημείωτο περιστατικό ήταν όταν στη φυλακή, χτύπησε αστυνομικό με μια πέτρα, επιφέροντας του απομόνωση για τρεις μήνες.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, υποδυόταν ρόλους από ταινίες και συνειδητοποίησε την ανάγκη αλλαγής. Εκείνο το διάστημα ήταν ορόσημο, καθώς ξεκίνησε να προσεύχεται στον Θεό.

ειδήσεις τώραηθοποιόςναρκωτικά