Lifestyle|05.11.2018 15:12

Ιλένια Γουίλιαμς: Παντρεύεται τον Δημήτρη Ουγγαρέζο;

Αλέξης Μίχας

Πώς προέκυψε η φετινή παρουσία σου στο «Oοh La La!» με τη Σάσα Σταμάτη στον ΣΚΑΪ;

Μου έγινε ένα τηλεφώνημα από τον αρχισυντάκτη της εκπομπής, τον Πάνο Χάλα, για να κάνω ένα δοκιμαστικό. Πράγματι το δοκιμαστικό πραγματοποιήθηκε και μετά συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε.

Πώς κυλά η συνεργασία;

Ομαλά. Πάρα πολύ ωραία. Είμαστε μια παρέα που έχουμε δέσει. Βοήθησε ίσως και το γεγονός πως με τον Δημήτρη (σ.σ.: Μηλιόγλου) έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν, όπως βοήθησε και το γεγονός ότι βρέθηκα πέρυσι καλεσμένη στην εκπομπή. Με τη Σάσα γνωριζόμασταν εκτός δουλειάς.

Πώς είναι η χημεία σου με τη Σάσα πίσω από τις κάμερες;

Η ίδια που είναι και μπροστά από τις κάμερες. Η Σάσα είναι πολύ δοτικός άνθρωπος. Και θέλει να δίνει χώρο στους συνεργάτες της. Και στον «αέρα» και εκτός «αέρα». Νιώθω τυχερή γι’ αυτό.

Έχει ακουστεί, ότι είναι αυστηρή στις συνεργασίες της. Ισχύει αυτό;

Όλοι θέλουν το καλύτερο για την εκπομπή τους. Είναι αυστηρή με την καλή έννοια. Όπως κι εμείς, δίνει και εκείνη τον καλύτερό της εαυτό. Σε καμία περίπτωση δεν έχει δείξει κάποια άσχημη συμπεριφορά.

Έχουν υπάρξει συγκρούσεις και διαφωνίες στο παρασκήνιο;

Όχι, σε καμία περίπτωση. Οι διαφωνίες μας είναι αυτές που βλέπετε και στην εκπομπή. Όσον αφορά στην προσέγγιση κάποιων θεμάτων. Και στον σχολιασμό τους. Συγκρούσεις δεν έχουν υπάρξει.

 

Πώς αποτιμάς μέχρι στιγμής τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής;

Το έχουμε συζητήσει και με τη Σάσα το θέμα αυτό. Δεν πάμε και τέλεια, αλλά παλεύουμε να είμαστε βδομάδα με βδομάδα καλύτεροι και να εντοπίζουμε τι είναι αυτό που αρέσει στον κόσμο. Ο ανταγωνισμός, βέβαια, στη ζώνη είναι μεγάλος. Επίσης, θέλω να προσθέσω πως στη μεσημβρινή ζώνη του Σαββατοκύριακου ξεκινάμε χρονικά τελευταίοι εμείς, ίσως αυτό δεν βοηθάει.

Αυτό μπορεί να αλλάξει;

Δεν νομίζω.

Υπήρξαν και φήμες για διακοπή της εκπομπής...

Πρώτη φορά το ακούω αυτό που λες, δεν ξέρω από που κυκλοφόρησε. 

Έρχομαι στα προσωπικά. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, δημοσίευμα ανέφερε πως παντρεύεστε με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ισχύει;

Συνέβη το εξής αστείο ακριβώς πριν μιλήσουμε. Με πήρε τηλέφωνο μια φίλη μου και με ρώτησε «παντρεύεσαι;». Όχι, δεν παντρευόμαστε με τον Δημήτρη. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα πλάνα και δεν έχει συζητηθεί. Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αυτή την περίοδο κοιτάμε με τον Δημήτρη τα επαγγελματικά μας.

Πώς είναι η σχέση σου με τον Δημήτρη;

Πολύ καλή. Είμαστε σε πολύ καλή φάση. Ίσως γι’ αυτό δεν έχουμε σκεφθεί και το επόμενο βήμα. Είμαστε πολύ καλά και στο κομμάτι της συγκατοίκησης. Αυτό νομίζω ότι είναι το μεγάλο βήμα σε μια σχέση.

Σε τι γκρινιάζει ο Δημήτρης και σε τι του γκρινιάζεις εσύ;

Ο Δημήτρης δεν γκρινιάζει. Εγώ γκρινιάζω περισσότερο. Γιατί πρέπει να μαζεύω πράγματα (σ.σ.: γέλια). Δεν είναι και το καλύτερό μου, αλλά μου αρέσει να περιποιούμαι τον σύντροφό μου.

T

Είσαι, δηλαδή, παραδοσιακή γυναίκα;

Ναι, και πολλές φορές όταν δεν προλαβαίνω να κάνω κάποια πράγματα σπίτι λόγω φόρτου εργασίας, εκνευρίζομαι.

Ο Δημήτρης βοηθάει στο σπίτι;

Βοηθάει πολύ, έχει αναλάβει τη φροντίδα του αγαπημένου μας σκύλου.

Αν είχες τον Δημήτρη καλεσμένο στην εκπομπή, η πρώτη ερώτηση που θα του έκανες ποια θα ήταν;

Πώς ονειρεύεται τον εαυτό του έπειτα από πέντε χρόνια... 

Ιλένια ΓουίλιαμςΣάσα ΣταμάτηΣΚΑΪΔημήτρης Ουγγαρέζος