Lifestyle|30.09.2023 12:23

Ελισάβετ Σπανού για κακοποίηση που υπέστη από πρώην σύντροφό της: «Μου έδωσε σφαλιάρα στο πρόσωπο»

Newsroom

Συνέντευξη στην εφημερίδα «On Time» παραχώρησε η Ελισάβετ Σπανού, η οποία αποκάλυψε τη σωματική κακοποίηση που έχει δεχτεί από πρώην σύντροφό της στο παρελθόν. «Είχαμε σχέση και η κατάσταση ξέφυγε, ήταν έκρυθμη. Μου έδωσε σφαλιάρα στο πρόσωπο και με χτύπησε. Εφυγα εκείνη τη στιγμή. Υπήρχαν διάφορα ζητήματα βίας ως επί το πλείστον» είπε.

«Όχι, δεν σκέφτηκα να τον καταγγείλω. Εκείνη την περίοδο θεώρησα ότι δεν ήθελα να τραβήξω τα φώτα της δημοσιότητας. Δεν ήθελα να εκτεθούμε δημόσια» πρόσθεσε.

Στην ερωτήση της δημοσιογράφου αν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, η τραγουδίστρια απάντησε: «Οχι. Με έχουν φλερτάρει κι έντονα, δεν έχω ανταποκριθεί. Δεν ξέρω αν αυτό επηρέασε και την επαγγελματική μου πορεία αργότερα, όταν το φλερτ γινόταν από ανθρώπους με εξουσία στο χώρο, αλλά δεν με έχει πιέσει κανείς. Θεωρώ ότι σίγουρα έχουν υπάρξει βίαιες και ακραίες συμπεριφορές απέναντι σε γυναίκες, αλλά από το να βάζουμε σ' ένα τσουβάλι τα πάντα και πλέον να σου μιλάει ένας άνδρας και αυτό να θεωρείται σεξουαλική παρενόχληση, υπάρχει απόσταση. Είναι άλλο πράγμα».

κακοποίησητραγουδίστριαειδήσεις τώρα