Lifestyle|05.10.2023 17:58

Θέμης Αδαμαντίδης: Θα γίνει παππούς για πρώτη φορά - «Θα είναι το πρώτο κορίτσι της οικογένειας»

Newsroom

Ο Θέμης Αδαμαντίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», αποκάλυψε ότι θα γίνει για πρώτη φορά παππούς. «Μου άρεσε που ο πατέρας μου, δε μου φώναξε ποτέ. Ετσι είμαι κι εγώ με τα παιδιά μου. Πάντα σεβόμουν τις επιθυμίες και τις επιλογές τους. Ναι μεν δεν τους χάλαγα χατίρι, αλλά έχω κάνει και κάποιο λάθος, επρεπε να τους είχα αφιερώσει πιο πολύ χρόνο. Θα γίνω παππούς από τον δεύτερο γιο μου, τον Αντώνη μου, περιμένει μια κορούλα. Θα είναι το πρώτο κορίτσι της οικογένειας. Νιώθω πολύ χαρούμενος».

Παράλληλα, ο λαϊκός τραγουδιστής ανέφερε ότι το τραγούδι που τον αγγίζει περισσότερο είναι ο «Συνήθης ύποπτος». «Οταν είμαι στεναχωρημένος, δεν μπορώ να τραγουδήσω, πριν βγω στη σκηνή περνάω δύσκολες στιγμές, άλλα πάνω στη σκηνή το ξεχνάω. Ένα τραγούδι που άφησα και το μετάνιωσα είναι το “Αν το λες αυτό αγάπη” του Δημήτρη Κοντολάζου. Αρκετά από τα τραγούδια μου δεν θα τα έλεγα, έκανα κάποια χατίρια. Στους γονείς μου θα έλεγα ότι τους έχω αγαπήσει περισσότερο από ό,τι τους έδειξα στη ζωή μου».

Tο τραγούδι ήταν αυτό που είχε επιλέξει να κάνει από μικρός και ήταν σίγουρος ότι θα τα καταφέρει. «H μητέρα μου με βοήθησε στη καριέρα μου, με ακολουθούσε εκεί που δεν μπορούσα να πάω μόνος μου. Από 14 χρόνων τραγουδούσα επαγγελματικά. Λόγω της δουλειάς μου έχασα τα "γράμματα", αντί να χαθώ μέσα στα βιβλία χάθηκα στα μαγαζιά».

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε είπε: «Υπήρξε περίοδος που λύγισα επειδή δεν πήγαινα καλά επαγγελματικά και σκέφτηκα να κάνω άλλη δουλειά. Δεν θα με ενδιέφερε να ακουστεί για μένα ότι έχω καλή φωνή, άλλα ότι θέλω το κάλο όλου του κόσμου. Τα μέσα μου έχουν φερθεί ωραία πολλές φορές, άλλα άλλες φορές συνεχίζουν πράγματα που δεν ισχύουν, για να κάνουν και αυτοί την δουλειά τους. Παλιότερα με πλησίασαν για να με ρωτήσουν κάτι κουτσομπολίστικο, και μου χρέωσαν μία κίνηση που έκανα, ενώ έπαιζε το βιντεάκι πιο γρήγορα».

παππούςΘέμης Αδαμαντίδηςειδήσεις τώρακορίτσιτραγουδιστής