Lifestyle|30.10.2023 09:57

Ηχητικό ντοκουμέντο για τον θάνατο του Matthew Perry: Η κλήση στις Αρχές για βοήθεια - Τι είδαν οι διασώστες που έφτασαν πρώτοι

Newsroom

Νέα στοιχεία για τον θάνατο του Matthew Perry προκύπτουν από την κλήση στις Αρχές για βοήθεια και τα πρώτα πλάνα από το σφραγισμένο σπίτι του Το TMZ ήταν το πρώτο αμερικανικό μέσο που έκανε γνωστά τα τραγικά νέα για τον θάνατο του ηθοποιού και παράλληλα έδωσε στη δημοσιότητα όλα όσα διαδραματίστηκαν τις πρώτες ώρες στο σπίτι του ηθοποιού που ενσάρκωσε τον Chandler Bing στη σειρά «Τα Φιλαράκια».

Στο κλιπ των 15 δευτερολέπτων, ένας άνδρας λέει: «Πράκτορας 23. Διάσωση 23. EMS 9 στον ασύρματο. Σε απάντηση για τον πνιγμό», καθώς οι πρώτοι ανταποκριτές στέλνονται στο σπίτι του αγαπημένου ηθοποιού.

Το TMZ ανέφερε το Σάββατο ότι έγινε κλήση από τη διεύθυνση του Matthew Perry προς τους πρώτους διασώστες να έρθουν για ένα άτομο με καρδιακή ανακοπή, αφού βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν βρέθηκαν ναρκωτικά ή ύποπτο υλικό στον τόπο του εγκλήματος, ωστόσο, βρέθηκαν συνταγογραφούμενα φάρμακα. Οι Αρχές σφράγισαν το σπίτι.

«Δεν υπήρχαν ναρκωτικά η παράνομα φάρμακα, αλλά πολλά φάρμακα με ιατρική συνταγή. Οι αρχές βρήκαν αντικαταθλιπτικά, φάρμακα κατά του άγχους και ένα φάρμακο για Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) στο σπίτι», ανέφεραν το Sky News, το CNN και άλλα διεθνή ΜΜΕ.

θάνατοςΝέα ΥόρκηΦιλαράκιαΜάθιου Πέριειδήσεις τώρα