Lifestyle | 03.11.2023 11:00

Matthew Perry: Καταβεβλημένη και μελαγχολική η Courteney Cox στην πρώτη της έξοδο μετά τον θάνατο του φίλου της

Newsroom

O φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox) σε βραδινή έξοδο για πρώτη φορά μετά τον τραγικό θάνατο του φίλου και συμπρωταγωνιστή της στα «Φιλαράκια» Μάθιου Πέρι (Matthew Perry).

Η διάσημη πρωταγωνίστρια απαθανατίστηκε τη στιγμή που έφευγε με το αυτοκίνητό της από το πολυτελές εστιατόριο «Nobu» στην Καλιφόρνια μετά από δείπνο με τον σύντροφό της Τζόνι Μακντέιντ (Johnny McDaid) και φίλους, σύμφωνα με το ΤΜΖ. Έδειχνε μελαγχολική, καθώς έβγαινε από το πάρκινγκ και πήγαινε στον επόμενο προορισμό της.

«Δεν ήμασταν απλά μέλη ενός καστ, είμαστε οικογένεια»

Λίγες ώρες νωρίτερα η ίδια και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της αγαπημένης κωμικής σειράς εξέδωσαν την πρώτη κοινή τους ανακοίνωση για τον θάνατο του «Τσάντλερ Μπινγκ» σε ηλικία 54 ετών.

«Είμαστε όλοι συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από μέλη ενός καστ. Είμαστε μια οικογένεια. Υπάρχουν τόσα πολλά να πούμε, αλλά αυτή τη στιγμή θα αφιερώσουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε αυτή την τραγική απώλεια. Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε. Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Matty, τους φίλους του και όλους όσους τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο».

 

Η εμφάνιση της Κοξ έρχεται μετά εκείνη του συμπρωταγωνιστή της, Ντέιβιντ Σουίμερ (David Schwimmer), ο οποίος εθεάθη να κρατά χαμηλό προφίλ στη Νέα Υόρκη.

Στην κορυφή των πωλήσεων το βιβλίο του Μάθιου Πέρι μετά τον θάνατό του

Το βιβλίο ζωής του Μάθιου Πέρι, με τίτλο «Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing», που κυκλοφόρησε ακριβώς ένα χρόνο πριν, σκαρφάλωσε ξανά στην πρώτη θέση της λίστας με τα best seller στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς οι θαυμαστές του ανατρέχουν στις σελίδες του μετά τον ξαφνικό θάνατό του σε ηλικία 54 ετών.

Μάλιστα, οι πωλήσεις του «έριξαν» από την κορυφή της λίστας των best seller της Amazon, τα απομνημονεύματα της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) «The Woman in Me», αναφέρει η Daily Mail.

Στις περισσότερες από 250 σελίδες ο ηθοποιός αναλύει την προσωπική του μάχη με τα σκοτεινά μονοπάτια του εθισμού, αποκαλύπτοντας ότι ξόδεψε εκατομμύρια δολάρια για το ταξίδι του προς τη νηφαλιότητα.

«Έπρεπε να περιμένω μέχρι να είμαι εντελώς απεξαρτημένος - και μακριά από την «ασθένεια» του εθισμού - για να τα γράψω όλα αυτά. Και το κυριότερο ήταν ότι ήμουν αρκετά σίγουρος ότι θα βοηθούσε τους ανθρώπους» είχε αναφέρει στο People το 2022.

Το βιβλίο «Φιλαράκια, Εραστές και το Μεγάλο, Φριχτό Πράγμα» έχει ήδη μεταφραστεί σε περισσότερες από 25 γλώσσες σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Athens Bookstore Publications. 

ΦιλαράκιαηθοποιόςΜάθιου ΠέριFriends ReunionΚόρτνεϊ Κοξ