Lifestyle|24.01.2024 13:41

Πάνος Βλάχος: Μια μέρα μετά την επικριτική συμπεριφορά προς τους δημοσιογράφους, τους κερνάει ποτό

Newsroom

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σουσού» περίμενε τον Πάνο Βλάχο έξω από το μαγαζί στο οποίο κάνει εμφανίσεις αυτή την περίοδο. Η αντίδρασή του στην ερώτηση για τις δηλώσεις του για τα ΜΜΕ, ήταν ευγενική, παρόλο που απέφυγε να μιλήσει για το θέμα αυτό. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, σε δηλώσεις του για την πρεμιέρα της σειράς «17 κλωστές», είπε προς τους δημοσιογράφους, «ελπίζω να μην μου λερώσετε την όμορφη στιγμή που ζω», προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από ανθρώπους της τηλεόρασης και όχι μόνο. Μια μέρα μετά τις πολυσυζητημένες του δηλώσεις, ρεπόρτερ τον πλησίασε ξανά έξω από το μαγαζί, στο οποίο εμφανίζεται για να αποσπάσει δηλώσεις, σχετικά με τις εν λόγω αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Ο Πάνος Βλάχος αρνήθηκε ευγενικά να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ πρότεινε στη ρεπόρτερ και το συνεργείο της εκπομπής, να τους κεράσει ένα ποτό εντός του μαγαζιού. «Δεν έχω κάτι να σου πω, αλήθεια, μην σε ταλαιπωρώ, ευχαριστώ. Αν θέλετε να πιείτε ένα ποτάκι από μένα... Εντάξει;» είπε στη δημοσιογράφο.

Τι έγινε με τον Πάνο Βλάχο και τους δημοσιογράφους

Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών πήγαν στην πρεμιέρα της μίνι σειράς «17 Κλωστές» του Σωτήρη Τσαφούλια, με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο.

Όταν ο ηθοποιός ήρθε μπροστά από τους ρεπόρτερ, που τον ρώτησαν για την πρεμιέρα της σειράς, τους είπε: «Είναι πολύ όμορφη στιγμή για μένα, ελπίζω να μη τη λερώσετε… Ελπίζω να μην τη λερώσετε και να την κρατήσετε όμορφη. Από τις σπάνιες συνθήκες που κάποιοι καλλιτέχνες που μπορούν να βρεθούν σε ένα τέτοιο πλαίσιο» θυμίζοντας τον εκνευρισμό του Γιώργου Νταλάρα σε ρεπόρτερ.

Όταν μια δημοσιογράφος του ζήτησε να εξηγήσει τι εννοεί, με το «λερώσετε», ο Πάνος Βλάχος είπε: «Τα ΜΜΕ έχουν την τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο. Αυτό εννοούσα. Κάθε τι που έγινε με κόπο, κάθε τι που προσπαθεί να φτάσει κάπου, προσπαθείτε να το υποβαθμίσετε και σας παρακαλώ αν θέλετε να μην το κάνετε. Δεν είναι υποχρεωτικό και να θέλετε».

ειδήσεις τώραηθοποιόςδημοσιογράφοιΠάνος Βλάχος