Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Δεν τα πάει καλά με τα οικονομικά - Έχει τρύπιες τσέπες»
NewsroomΓια την πορεία του γιου του, Χριστόφορου Παπακαλιάτη μίλησε ο πατέρας του ηθοποιού, Μανώλης λέγοντας πως είχε μεν «άλλα όνειρα για το παιδί του» αλλά ότι «είναι περήφανος για την καριέρα του». Χαρακτήρισε τον γιο του κακό στα οικονομικά καθώς όπως είπε «έχει τρύπιες τσέπες».
«Εγώ είχα άλλα όνειρα - Είμαι περήφανος»
Ειδικότερα, ο Μανώλης Παπακαλιάτης βρέθηκε καλεσμένος στο Creta TV και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα πρώτα βήματα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στην υποκριτική, ενώ αποκάλυψε ότι ο ίδιος είχε «άλλα όνειρα» για εκείνον.
«Θυμάμαι τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά ή σχεδόν επαγγελματικά με την τέχνη. Αρχικά ήταν κολλημένος με το θέατρο της σχολής του Μωραΐτη, αλλά εγώ είχα άλλα όνειρα. Θεώρησα ότι καλό θα ήταν να σπουδάσει οικονομικά για να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις και να μάθει πέντε πράγματα. Είχαμε πάει μαζί στη Βοστώνη, αλλά αυτός με κορόιδευε», ανέφερε ο Μανώλης Παπακαλιάτης.
Επίσης, ανέφερε: «Τότε έπαιζε τους "Μήτσους" και όταν είδε ότι αυτό προχωράει μού λέει “ρε μπαμπά, αν θα φύγω τώρα και χαθώ 4-5 χρόνια από το προσκήνιο, θα χαθώ. Οπότε νομίζω ότι δεν πρέπει να ασχοληθώ με τα οικονομικά, με τα οποία ούτως ή άλλως δεν τα πολύ πάω καλά”. Ο Χριστόφορος έχει τρύπιες τσέπες, δεν τα πάει καλά. Οπότε τότε ξεκίνησε την καριέρα του».
«Για όλα τα παιδιά μου είμαι υπερήφανος. Έχουν βγει καλά παιδιά. Εντάξει, ο Χριστόφορος, έχοντας αυτή τη δημοσιότητα, θεωρώ ότι είναι και αυτός ένα πάρα πολύ καλό παιδί, είναι προσγειωμένος. Δεν έχει πηδήξει το καλάμι και ένας πατέρας με τη σταδιοδρομία του Χριστόφορου, δεν μπορεί παρά να είναι περήφανος», είπε ο Μανώλης Παπακαλιάτης.
- Ποια ονόματα ακούγονται για την Προεδρία της Δημοκρατίας - Τι θα μετρήσει στην απόφαση του Μαξίμου
- Μαγδεμβουργο: Στη φυλακή ο δράστης της επίθεσης – Οι ακροδεξιές θεωρίες και οι προειδοποιήσεις
- Πρύτανης του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστήμιου: Νέα προπτυχιακά προγράμματα μέσα στο 2025
- Η Σημασία των Μιτοχονδρίων στην Αναγεννητική Ιατρική: Ιστορία και Σύγχρονες Θεραπείες