Lifestyle|25.02.2024 10:25

Γιώργος Παράσχος: Το βαρύ ζεϊµπέκικο του ηθοποιού και τα δάκρυα για τον θάνατο του πατέρα του

Newsroom

Στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» μίλησε ο Γιώργος Παράσχος και αναφέρθηκε στον χωρισμό του αλλά και στο θάνατο του πατέρα του. 

«Με την πρώην γυναίκα μου δεν έχουμε πάρει ακόμα διαζύγιο. Κάποια στιγμή θα γίνει. Ζούμε χώρια και συνεχίζουμε τις ζωές μας. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο. Αποφασίσαμε να χωρίσουμε για το καλό της κόρης μας. Όταν η κόρη μου ήρθε και με είδε στο θέατρο, είπα "όχι Θεέ μου θα μου γίνει θεατρίνα"» ανέφερε ο ίδιος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια μίλησε για τον θάνατο του πατέρα του. «Περίμενα ότι θα "φύγει" ο πατέρας μου αλλά ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος γι’ αυτό. Ευτυχώς, πρόλαβα και είδα τον πατέρα μου πριν "φύγει". Με είδε και αυτός και μου χαμογέλασε» εξομολογήθηκε.

Το βαρύ ζεϊμπέκικο

Καλεσμένος στο «Σάββατο με φίλους» βρέθηκε ο Γιώργος Παράσχος. Η εκπομπή είχε αφιέρωμα σε ρεμπέτικα, αρχοντορεμπέτικα, σμυρναίικα, ρετρό αλλά και μεγάλα λαϊκά τραγούδια, με πρωταγωνιστή τον Μπάμπη Τσέρτο. Τη στιγμή, που ακούστηκε το τραγούδι «Δεν πάει άλλο πιο κάτω», ο ηθοποιός σηκώθηκε και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο.  

πατέραςηθοποιόςχορόςδιαζύγιοΓιώργος Παράσχοςθάνατος