Lifestyle|02.03.2024 12:53

Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος: Ασκήθηκε ποινική δίωξη για τον θάνατο του ράπερ των Razastarr

Newsroom

Περίπου 2,5 χρόνια έχουν περάσει από τον τραγικό θάνατο του ιδρυτικού μέλους του χιπ-χοπ συγκροτήματος Razastarr, Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου, σ' ένα μυστηριώδες «τροχαίο» κοντά στη Θήβα. Συγκεκριμένα, ο ράπερ είχε εντοπιστεί τραυματισμένος στη μέση του δρόμου στο 30ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Θηβών – Θίσβης Βοιωτίας, κοντά στο χωριό Ξηρονομη τον Αύγουστο του 2021.

Την υπόθεση ανέλαβε αρχικά το τοπικό αστυνομικό τμήμα, αλλά όταν αυτή βάλτωσε, με παραγγελία της εισαγγελίας Θηβών, πέρασε στο Ανθρωποκτονιών. Όπως έγινε γνωστό, η εισαγγελέας Θηβών άσκησε ποινική δίωξη στον υπαίτιο οδηγό για τον θάνατο του ράπερ Οδυσσέα Τσιαμπόκαλου των Razastarr, που σκοτώθηκε σε τροχαίο τον Αύγουστο του 2021.

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Η εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση, άσκησε την Παρασκευή ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον οδηγό του αυτοκινήτου που φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε τον άτυχο Οδυσσέα Τσιαμπόκαλο.

Η λειτουργός της δικαιοσύνης έλαβε υπόψιν της τις αδιαμφισβήτητες αποδείξεις που προσκόμισε η πλευρά του θύματος με την βοήθεια του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας Παναγιώτη Μαδιά.

Ο κατηγορούμενος επέβαινε μαζί με την σύζυγό και το παιδί τους στο αυτοκίνητο που εμπλέκεται στην παράσυρση του άτυχου ραπερ στο 30ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Θήβας – Θίσβης Βοιωτίας κοντά στο χωριό του Ξηρονομή. Ήταν ξημερώματα Δευτέρας 23ης Αυγούστου 2021. Ο οδηγός που βρίσκεται τώρα κατηγορούμενος, είχε εμφανιστεί τότε ως μάρτυρας που «απλά περνούσε από το σημείο».

Ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος ήταν αδερφός της Γιολάντας Τσιαμπόκαλου, ευρύτερα γνωστής ως Sadahzinia, που αποτελεί μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες ράπερ και μέλος του γνωστού hip hop/low bap συγκροτήματος Active Member.

τροχαίοειδήσεις τώραράπερ