Lifestyle|10.03.2024 10:04

Στεφανία Γουλιώτη: «Ο πρώτος μου έρωτας σκοτώθηκε σε πολύ μικρή ηλικία, ένα αυτοκίνητο του πήρε το κεφάλι»

Newsroom

Με αφορμή το θεατρικό έργο «Doctor» που παίρνει παράταση παραστάσεων έως τις 28 Απριλίου, η Στεφανία Γουλιώτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» και μεταξύ άλλων μίλησε για την απώλεια του συντρόφου της, σε μια ηλικία, που τη στιγμάτισε.

«Για μένα, ήταν ο έρωτάς μου, ο Λάζαρος από την πρώτη δημοτικού. Ημασταν συνομήλικοι κι ήταν συμμαθητής μου στο σχολείο. Βέβαια, είχαμε τα μπρος-πίσω μας κι είχε ξεκινήσει αυτό το πράγμα. Ηταν ταυτόχρονα κι η πρώτη μου απόρριψη, μέχρι που ήρθε η μεγάλη απόρριψη, γιατί αυτό το αγοράκι σκοτώθηκε. Ενα αυτοκίνητο του πήρε το κεφάλι. Ετσι, ήταν μια πρώτη πολύ μεγάλη απόρριψη υπαρξιακή στην πραγματικότητα».

Υπογράμμισε η ηθοποιός ότι η σχέση αυτή κι η απώλεια τη διαμόρφωσε και στις επόμενες σχέσεις της. «Κάτι στο οποίο έχεις επενδύσει συναισθηματικά, έρχεται κάτι μυστήριο και σου το παίρνει από το πουθενά. Και μάλιστα, σε πολύ μικρή ηλικία. Αυτό σίγουρα με διαμόρφωσε και στις επόμενες σχέσεις μου, ο τρόπος της απόρριψης και της απώλειας είναι κάτι που υπάρχει. Η απώλεια έτσι είναι, απλά δεν είμαστε συνηθισμένοι οι άνθρωποι. Η φύση είναι έτσι, να τελειώνουν τα πράγματα ξαφνικά και εν ριπή οφθαλμού».

Και συμπλήρωσε: «Συνέχεια γίνονται τέτοια πράγματα, το βλέπουμε συνέχεια. Το δύσκολο είναι να αποδεχτούμε ότι πολύ εύκολα οι δεσμοί που φτιάχνουμε γίνονται κι ένα τίποτα, έτσι. Απλά δεν θέλουμε να το δεχτούμε. Μετά ως ενήλικη, το δούλεψα αυτό, αλλά είναι κάτι που θέλει εκπαίδευση και προπόνηση».

«Δεν μπορώ να μείνω πολύ καιρό μόνη μου»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Στεφανία Γουλιώτη ανέφερε ότι έχει μεγάλο πρόβλημα με τη μοναξιά και θέλει να βρίσκεται συνέχεια μέσα σε μία σχέση. «Είναι μία απόδειξη για μένα ότι κάτι έχω καταφέρει. Υπάρχει πάντα ένας "μάρτυρας" της ύπαρξής σου μέσα σε μία σχέση. Υπάρχει κάποιος που "μαρτυράει" μ' έναν τρόπο οτι υπήρχες και ότι δεν είσαι τρελός που ζεις αυτές τις στιγμές ή δεν τις έχεις κατεβάσει από το μυαλό σου. Εγώ γενικά έχω ένα τέτοιο θέμα. Αν η πραγματικότητα που ζω είναι όντως η πραγματικότητα».

σχέσηΣτεφανία Γουλιώτημοναξιάηθοποιόςειδήσεις τώρα