Lifestyle|19.03.2024 11:13

Bruce Willis: Η κόρη του Tallulah αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με αυτισμό - «Μου άλλαξε τη ζωή»

Newsroom

Η Ταλούλα Γουίλις, η μικρότερη κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, αποκάλυψε δημόσια πως διαγνώστηκε με αυτισμό. Ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram από την παιδική της ηλικία, στο οποίο φαινόταν να συμμετέχει σε μια εκδήλωση με τον πατέρα της, Μπρους Γουίλις.

Η ανάρτησή της περιελάμβανε συγκινητικά λόγια και ήταν μια προσωπική αποκάλυψη για την κατάστασή της. Με αυτόν τον τρόπο, η Ταλούλα επιδίωξε να δώσει διαφάνεια και να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για τον αυτισμό.

«Το έμαθα αυτό το καλοκαίρι και μου άλλαξε τη ζωή»

Στο βίντεο, ενώ ο Μπρους Γουίλις έκανε δηλώσεις σε δημοσιογράφους την κρατούσε στην αγκαλιά του, με την ίδια να απασχολείται τρίβοντας το κεφάλι του πατέρα της και πειράζοντάς του το αυτί. Στην λεζάντα της δημοσίευσης η Ταλούλα έγραψε «πες μου ότι είσαι αυτιστική, χωρίς να μου το πεις», προσθέτοντας ένα emoji που κλαίει από τα γέλια.

 

Στα σχόλια που ακολούθησαν την ανάρτησή της ερωτήθηκε αν είχε διαγνωστεί με διαταραχή του φάσματος του αυτισμού, όταν ήταν παιδί, με την ίδια να απαντά πως «στην πραγματικότητα είναι η πρώτη φορά που μοιράζομαι δημόσια τη διάγνωσή μου. Το έμαθα αυτό το καλοκαίρι και μου άλλαξε τη ζωή».

Η Ταλούλα Γουίλις έχει δεχτεί πολλά υποστηρικτικά σχόλια μετά τη δημόσια αποκάλυψή της για τον αυτισμό. Παράλληλα, στο παρελθόν, είχε μιλήσει ανοιχτά για τη διατροφική διαταραχή που αντιμετώπισε, καθώς και για τη διάγνωσή της με οριακή διαταραχή προσωπικότητας.

κόρηαυτισμόςΜπρους Γουίλιςειδήσεις τώρα