Lifestyle|08.05.2024 10:00

Hilary Duff: Γέννησε στο νερό το τέταρτο παιδί της - Οι ασπόμαυρες φωτογραφίες από τον τοκετό

Newsroom

Η Hilary Duff (Χίλαρι Νταφ), η πρωταγωνίστρια του «Lizzie McGuire», καλωσόρισε το τέταρτο παιδί της στον κόσμο. Η διάσημη ηθοποιός γέννησε την κόρη της, Townes Meadow Bair (Τάουνς Μέντοου Μπέιρ), στις 3 Μαΐου, που είναι το τρίτο της παιδί με τον σύζυγό της, Matthew Koma (Μάθιου Κόμα).

Η Duff ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία σειρά από ασπρόμαυρες φωτογραφίες από τον τοκετό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο σπίτι και έγραψε στη λεζάντα: 

«Townes Meadow Bair, τώρα ξέρουμε γιατί μας έκανε να περιμένουμε τόσο καιρό... Τελειοποιούσε αυτά τα μάγουλα! Ονειρευόμουν να σε κρατήσω στην αγκαλιά μου εδώ και μήνες και οι τελευταίες 5 μέρες που σε γνώρισα, σε κοίταξα και σε μύρισα ήταν καθαρές στιγμές μαγείας. Όλοι σε αγαπάμε σαν να ήσουν εδώ από την αρχή ομορφιά μου».

 

Θυμίζουμε ότι η Duff είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της, τον περασμένο Δεκέμβριο, με μια χιουμοριστική χριστουγεννιάτικη κάρτα με την οικογένειά της. Η ηθοποιός έχει δύο ακόμα κόρες, την 5χρονη Μπανκς και τη 3χρονη Μέι αλλά και έναν 12χρονο γιο, τον Λούκα, από τον προηγούμενο γάμο της, με τον πρώην σύζυγό της Μάικ Κόμρι.

 

Η νέα προσθήκη στην οικογένεια φέρνει ακόμα περισσότερη αγάπη και χαρά, και η Hilary Duff μοιράζεται τη συγκίνησή της με τους θαυμαστές της, υπογραμμίζοντας τη χαρά που νιώθει με τον ερχομό της Townes Meadow Bair.

μωρόinstagramειδήσεις τώρατοκετόςηθοποιόςΧίλαρι Νταφ