Lifestyle|08.05.2024 10:20

Nicolas Cage: Ο μεγάλος γιος του ηθοποιού κατηγορείται ότι επιτέθηκε και χτύπησε τη μητέρα του

Newsroom

Ο μεγάλος γιος του Νίκολας Κέιτζ (Nicolas Cage), Γουέστον (Weston), κατηγορείται ότι επιτέθηκε και χτύπησε τη μητέρα του. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στις 28 Απριλίου, στο σπίτι της, στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με πηγές του TMZ, η Κριστίνα Φούλτον (Christina Fulton) εμφανίστηκε με μαυρισμένο μάτι και αρκετούς μώλωπες στο πρόσωπό της, γεγονός που οδήγησε τις αρχές να θεωρήσουν τον νεαρό ύποπτο σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υποτιθέμενος καυγάς μεταξύ μητέρας και γιου ξεκίνησε ως λεκτική διαμάχη, αλλά γρήγορα εξελίχθηκε σε βίαιη αντιπαράθεση. Οι πρώτες βοήθειες κλήθηκαν, αλλά η Φούλτον δεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Επί του παρόντος, οι αστυνομικές αρχές ερευνούν το περιστατικό για να καθορίσουν αν πρόκειται για κακούργημα σωματικής βλάβης. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί, ο Γουέστον είχε ήδη φύγει και δεν έγινε κάποια σύλληψη.

Έρευνα της αστυνομίας

Παρά τις αναφορές για το περιστατικό, η Φούλτον ζήτησε να σεβαστούν την ιδιωτικότητά της και αρνήθηκε τους ισχυρισμούς για καυγά. Σημειώνεται οτι ο νεαρός άντρας έχει ιστορικό προβλημάτων ψυχικής υγείας.

Η υπόθεση εξακολουθεί να εξετάζεται από τις αστυνομικές αρχές και οι λεπτομέρειες του περιστατικού θα καθορίσουν την πορεία της έρευνας. Ενώ τα γεγονότα παραμένουν υπό διερεύνηση, το περιστατικό εγείρει σοβαρά ερωτήματα για την ενδοοικογενειακή βία και τον αντίκτυπό της στις οικογενειακές σχέσεις.

ενδοοικογενειακή βίαΝίκολας Κέιτζγιοςειδήσεις τώραηθοποιός