Lifestyle|07.11.2018 09:12

Τα ζώδια της Τετάρτης (7/11)

Newsroom

Κριός

Η Νέα Σελήνη που πραγµατοποιείται σήµερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να νιώσεις «ασφάλεια» µέσα από ανθρώπους και υλικά αγαθά. Τα οικονοµικά και τα αισθηµατικά θα έχουν τον κύριο λόγο, καθώς θα παίξουν µεγάλο ρόλο στη διάθεσή σου. Η ηµέρα ίσως φέρει µια επαγγελµατική επιτυχία.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη σήµερα στον Σκορπιό θα φέρει στο προσκήνιο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου καθώς θα τις επηρεάσει άµεσα. Πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά µε τον/τη σύντροφό σου ή µε κάποιους συνεργάτες σου, καθώς θα συνειδητοποιήσεις πως το τελευταίο διάστηµα είχατε αποµακρυνθεί.

Δίδυµοι

Η Νέα Σελήνη που πραγµατοποιείται σήµερα στον Σκορπιό θα φέρει στο προσκήνιο υποχρεώσεις της καθηµερινότητας και εργασιακά ζητήµατα. Επίλεξε να κλείσεις άµεσα οτιδήποτε υπάρχει σε εκκρεµότητα ώστε να µπορέσεις να εκµεταλλευτείς τον χρόνο σου για πράγµατα που θέλεις να κάνεις. Σήµερα θα έχεις την τάση να ονειροπολείς.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη σήµερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα στρέψει το ενδιαφέρον σου αποκλειστικά σε θέµατα αισθηµατικής φύσεως. Η ροµαντική σου διάθεση δεν θα περάσει απαρατήρητη όπου κι αν βρεθείς και θα βοηθήσει πολύ τη σχέση σου µε τον/τη σύντροφό σου. Αν έχεις ελεύθερο χρόνο σήµερα, κανόνισε µία εκδροµή.

Λέων

Η Νέα Σελήνη σήµερα στον Σκορπιό θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς µε ζητήµατα σπιτιού. Σε περίπτωση που σκέφτεσαι µια µετακόµιση, δεν αποκλείεται σήµερα να βρεις ένα σπίτι που να σου αρέσει ή να βρίσκεσαι ήδη σε ένα νέο και αυτή η νέα Σελήνη δείχνει πως ξεκινάς ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη που πραγµατοποιείται σήµερα στον Σκορπιό θα σου δηµιουργήσει εξωστρέφεια και ανάγκη να βρεθείς µε αγαπηµένους ανθρώπους. Η ηµέρα είναι πολύ καλή για να έρθεις κοντά τους, ιδιαίτερα αν τον τελευταίο καιρό τούς είχες παραµελήσει. Σήµερα θα έρθει στο προσκήνιο και η καλλιτεχνική πλευρά του χαρακτήρα σου.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη σήµερα στον Σκορπιό θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να βρεις «πηγές ασφάλειας». Είναι πιθανόν να πάρεις την απόφαση να ξεκινήσεις µία ηµι-απασχόληση που θα βοηθήσει το εισόδηµά σου ή να διαπραγµατευτείς τα οικονοµικά στη δουλειά σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να νιώσεις ανασφάλεια.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη σήµερα στο ζώδιό σου θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να αλλάξεις πράγµατα τα οποία σε ενοχλούν. Αυτά µπορεί να σχετίζονται µε τους «άλλους», όπως µε τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου, αλλά και µε εσένα τον/την ίδιο/α, όπως µια συνήθειά σου που δεν σου αρέσει ή ακόµα και µια αντίδρασή σου.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη που πραγµατοποιείται σήµερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα σε βάλει στη διαδικασία να ξεκινήσεις να σκέφτεσαι τρόπους για να χαλαρώσεις, να µειώσεις το άγχος που νιώθεις καθηµερινά αλλά και να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου. Σήµερα είναι πολύ καλή ηµέρα για να κόψεις οριστικά κακές συνήθειες.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη σήµερα στον Σκορπιό θα σε ωθήσει να κάνεις ένα διάλειµµα από τις δουλειές και από τις υποχρεώσεις που έχεις και να ασχοληθείς µε ό,τι σε ευχαριστεί. Αυτό που έχεις ανάγκη περισσότερο σήµερα είναι η ενασχόληση µε τους φίλους σου, καθώς θα σε βοηθήσει να αποβάλεις σκέψεις που σε αγχώνουν.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη σήµερα στον Σκορπιό θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να τελειώνεις µε κάποια επαγγελµατικά θέµατα/αγγαρείες που έχεις αναλάβει, ώστε να µπορέσεις να ασχοληθείς ανενόχλητος/η µε τα δικά σου. Η προσοχή σου θα βρίσκεται στραµµένη στη δουλειά και αυτό θα είναι ευνοϊκό καθώς σήµερα µπορεί να προκύψει µια νέα επαγγελµατική πρόταση.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη που πραγµατοποιείται σήµερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα σε βάλει στη διαδικασία να ψάξεις τρόπους να φύγεις έστω και για µερικές ηµέρες. Η αρχή είναι το ήµισυ του παντός, λένε, γι’ αυτό εκµεταλλεύσου την καλή ηµέρα και τη διάθεσή σου για να οργανώσεις ένα ταξίδι ή µια εκδροµή!

ωροσκόπιοζώδια