Lifestyle|15.05.2024 10:00

Γιώργος Τσαλίκης: «Πρήστηκα από την κορτιζόνη μου και έγραφαν σχόλια "τι έκανες στη μούρη σου; Μπάζο"»

Newsroom

Ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης σε πάρτι γενεθλίων, όπου μίλησε για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε, ενώ δεν δίστασε να κατακεραυνώσει ξανά τη συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι με τα χασμουρητά στη συνέντευξη τύπου της Eurovision.

«Αναρρώνω μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, από ένα πρόβλημα υγείας που είχα. Έχω τώρα δυο εβδομάδες που έχω τελειώσει τη θεραπεία μου, την κορτιζόνη μου και όπως μου λένε οι γιατροί θέλω έναν με ενάμιση μήνα να επανέλθω και να γυρίσω στην πρότερη καλή μου κατάσταση. Πέρασα μια άσχημη πνευμονία, δεν νοσηλεύτηκα. Υπέγραψα να μη νοσηλευτώ. Ταλαιπωρήθηκα τέσσερις μήνες πάρα πολύ. Πήρα 3μισι μήνες κορτιζόνη. Το επικοινώνησα για να μιλήσω για την τοξικότητα που υπάρχει στα social media. Επειδή πρήστηκα από την κορτιζόνη μου έγραφαν σχόλια «τι έκανες στη μούρη σου; Μπάζο» αποκάλυψε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Γιώργος Τσαλίκης για Μαρίνα Σάττι: «Καλλιτεχνάρα, τα έδωσε όλα, αλλά τη θεωρώ ανώριμη»

Όσον αφορά στην Μαρίνα Σάττι, ο τραγουδιστής τόνισε: «Έκανα χθες κάποια σχόλια για την Μαρίνα και δέχτηκα καμιά 20αριά μηνύματα από λογαριασμούς που έχουν 0 δημοσιεύσεις. Έλαβα μηνύματα υβριστικά γιατί θεώρησαν ότι έθιξα την κα Σάττι. Τι να κάνουμε, έχω άποψη, είπα τα καλύτερα, καλλιτεχνάρα, τα έδωσε όλα, τη θεωρώ ανώριμη. Τι να κάνουμε τώρα. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω έναν άνθρωπο που χασμουριέται, έναν άνθρωπο που τουρλώνει τον κω@@ του σε φωτογραφίες. Δεν μου αρέσει όταν με εκπροσωπεί. Δεν έχω το δικαίωμα; Δεν έχω τίποτα με την κυρία.

Αν χασμουριόμουν στη συνέντευξη του Ισραήλ, θα ζητούσα συγγνώμη και θα έλεγα ότι είμαι απαράδεκτος ή αν ήμουν αδιάβαστος στην παρουσίαση, δεν θα έλεγα μετά μπούρδες. Πρέπει να έχουμε σεβασμό και στην κριτική που μας γίνεται. Η Σάττι κοιτούσε την κάμερα που την τραβούσε, το ήξερε και έκανε ότι κοιμάται».

Μαρίνα ΣάττιEurovisionEurovision 2024Γιώργος Τσαλίκηςειδήσεις τώρα