Η σύζυγος του Τραβόλτα συγκινεί με τη φωτογραφία του νεκρού γιου τους (pic)
NewsroomΗ σύζυγος του χολιγουντιανού ηθοποιού Τζον Τραβόλτα, Κέλι Πρέστον συγκίνησε κάνοντας μια ανάρτηση στο Instagram με τη φωτογραφία τού γιου τους που πέθανε πριν δέκα χρόνια.
Λίγο πριν γίνει 17 ετών ο Τζετ, που είχε αυτισμό, «έφυγε» από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στο διάσημο ζευγάρι. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού που ήταν πριν λίγες ημέρες η 56χρονη ηθοποιός Κέλι Πρέστον θέλησε να περάσει ένα μήνυμα, γράφοντας: «Στον αγαπημένο μου Jett… Είσαι πάντα στις καρδιές μας. Στέλνω αγάπη σε όλα τα υπέροχα αυτιστικά παιδιά, και όλους τους υπέροχους ανθρώπους που τα αγαπάνε. Ας δώσουμε όλοι άπλετη αγάπη και σεβασμό στα παιδιά με ειδικές ανάγκες».
Μέχρι τον θάνατό του, οι διάσημοι γονείς του είχαν επιλέξει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την κατάσταση της υγείας του. Ο Τζετ σκοτώθηκε σε δυστύχημα τον Ιανουάριο του 2009 στις Μπαχάμες, όπου είχαν πάει διακοπές. Ο νεαρός φαίνεται πως έπαθε κρίση και χτύπησε στο κεφάλι, πέφτοντας στην μπανιέρα του ξενοδοχείου. Σήμερα θα έκλεινε τα 27 του χρόνια.
Η Παγκόσμια Ημέρα για Αυτισμού γιορτάζεται στις 2 Απριλίου, ενώ όλος ο μήνας είναι αφιερωμένος στην ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση για το ζήτημα. Για το έτος 2019, το θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας Αυτισμού είναι « Επιβοηθητικές Τεχνολογίες, Ενεργός Συμμετοχή».
- Δολοφονία στην Εύβοια: Πώς προσπάθησαν να εξαπατήσουν οι δράστες τους αστυνομικούς - Ψάχνουν ακόμη το κίνητρο
- Κρήτη: Το χρονικό της δολοφονίας της 36χρονης που ο δράστης δεν γνώριζε καν - Τα πρώτα λόγια του
- Νύχτα ντροπής για το ελληνικό ποδόσφαιρο: Επίθεση στην αποστολή του ΠΑΟΚ από οπαδούς της ΑΕΚ
- Η μαγεία του Θεάτρου Σκιών μέσα από τα μάτια του γνωστού καραγκιοζοπαίκτη Γιάννη Χατζή