Lifestyle|26.05.2024 17:00

Light σε Σολωμού: «Σου κάνω χάρη που σου δίνω συνέντευξη» - Εξαλλη η Μαρία Μπακοδήμου

Newsroom

Ο Light βρέθηκε καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού και προβλήθηκε, το μεσημέρι της Κυριακής (26/5), ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου». Στο απόσπασμα αυτό, ο τράπερ αναφέρεται στην αντιπαράθεση που είχε κατά τη διάρκεια του Fame Story με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και στον αρνητικό τρόπο με τον οποίο τον σχολιάζουν στις τηλεοπτικές εκπομπές.

«Πιστεύω ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος πραγματικά το διασκέδασε. Είχε καιρό να βρει κάτι τόσο ενδιαφέρον ν' ασχοληθεί. Νομίζω του κάναμε μεγάλη χάρη. Όταν τους κρίνω στο Instagram, μετά μου τηλεφωνούν και ζητούν συγγνώμη, λέγοντας ότι θα αλλάξουν τα πράγματα. Σήμερα, δεν χρειάζεσαι την τηλεόραση για να γίνεις γνωστός. Εγώ δεν έγινα διάσημος από την τηλεόραση. Δεν έχω ανάγκη ούτε την εκπομπή σου, ούτε τη φυλλάδα σου, ούτε τίποτα. Είμαι το δικό μου ειδησεογραφικό μέσο. Σου κάνω χάρη που δίνω συνέντευξη έξω από το live» ανέφερε.

Στη συνέχεια, ο ράπερ αναφέρθηκε στον καβγά με τον Snik στα βραβεία MAD, λέγοντας: «Δεν μετανιώνω για τίποτα. Ηταν λάθος, αλλά έμαθα από αυτό. Δεν είμαι τηλεπαρουσιαστής, είμαι ράπερ. Δεν γίνεται να με χτυπήσεις και εγώ να κάτσω δίπλα. Δεν είναι αυτή η κουλτούρα μας. Φοβάμαι να πω το κλισέ, "δεν είναι αντρικό". Δεν λέω αν είναι σωστό ή λάθος, αλλά δεν είναι αντρικό; Τι είμαι; Ο Χριστός; Θα με χτυπήσεις και θα γυρίσω το άλλο μάγουλο;»

Εξαλλη η Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαρία Μπακοδήμου παρακολούθησε το απόσπασμα και αντέδρασε έντονα, εκφράζοντας την ενόχλησή της. «Άκουσα καλά; Είπε, "δεν είμαι παρουσιάστρια για να φάω ξύλο και να κάτσω;" Δηλαδή, μια παρουσιάστρια θα ανεχόταν τη βία ή την προσβολή και θα καθόταν ήσυχη; Τι είναι οι παρουσιάστριες στο μυαλό του; Ότι είναι άνθρωποι που θα ανεχτούν τα πάντα για να καθίσουν σε μια θέση μπροστά στην κάμερα;» είπε, αρχικά, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

«Ο Light είναι σε άλλη διάσταση. Ο τίτλος... Αυτό που είπε είναι ότι οι ράπερς είναι μάγκες και δεν ανέχονται τίποτα. Όχι, όλοι είναι μάγκες όταν το θέλουν...» κατέληξε. 

Ανδρέας ΜικρούτσικοςΜαρία ΜπακοδήμουLightΜαρία Σολωμούειδήσεις τώρα