Lifestyle|28.05.2024 16:57

Σάκης Ρουβάς: Ο λόγος που φοβόταν να κάνει οικογένεια, ο Ηλίας Ψινάκης και η συμμαθήτρια μητέρα του

Newsroom

Καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night Show» βρέθηκε ο Σάκης Ρουβάς, το βράδυ της Δευτέρας (27/5). Ο τραγουδιστής μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Κέρκυρα, για τον πρωταθλητισμό στο άλμα επί κοντώ, για τα επαγγέλματα που έκανε πριν γίνει τραγουδιστής και για τα κομβικά σημεία της καριέρας του. 

«Ηθελα πάντα να κάνω το καλύτερο σε όλα τα επίπεδα. Έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές και σε ψυχολογικό επίπεδο όμως πάντα έβρισκα λύσεις και διεξόδους. Εκτός από τον "Σάκη" υπάρχει και ο Αναστάσης, νομίζω ότι αυτός είναι πιο σημαντικός, τον φροντίζω πιο πολύ από τον καλλιτέχνη Σάκη» ανέφερε, αρχικά, ο ίδιος.

Μιλώντας για τον χωρισμό των γονιών του, είπε: «Σίγουρα με επηρέασε πάρα πολύ εκείνη την περίοδο. Εγώ ήμουν 12 ετών. Τα τραύματα που βιώνουμε από την παιδική ηλικία οι άνθρωποι, γιατρεύονται πολλή με θεραπεία. Σίγουρα μ' επηρέασε τότε και σίγουρα όλα αυτά που έχω ζήσει, μ' έχουν οδηγήσει να είμαι αυτό που είμαι σήμερα. Δεν ήθελα να κάνω οικογένεια γιατί φοβόμουν μη γίνει το ίδιο με την οικογένειά μου. Ολα αυτά έπρεπε να τα δουλέψω γιατί δεν είναι κι αυτός τρόπος να υπάρχεις και να ζεις. Είναι ταλαιπωρία, οπότε έκανα πολλή θεραπεία».

Για τη σχέση του με την Κάτια Ζυγούλη, εξομολογήθηκε οτι «μεγαλώσαμε μαζί αυτά τα 20 χρόνια. Ωριμάζουμε μαζί, εξελισσόμαστε, οπότε πιστεύω ότι κι οι δύο είμαστε πολύ καλύτεροι από ό,τι ήμασταν τότε. Η ζήλεια είναι ο φόβος μη χάσεις τον άλλον. Συνδεόμαστε πολύ και επενδύουμε στους ανθρώπους και η αλλαγή είναι αυτή που μας φοβίζει στην πραγματικότητα».

Η συμμαθήτρια μητέρα του

Παράλληλα, ο Σάκης Ρουβάς αποκάλυψε ότι ήταν συμμαθητής με την μητέρα του, Άννα Μαρία. «Δεν ήμουν καλός μαθητής στο σχολείο. Ημουν δυσλεκτικός και δεν τα πήγαινα καθόλου καλά με τα μαθήματα. Ταξίδευε το μυαλό μου αλλού, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα πάω στο πανεπιστήμιο. Ξεκίνησα τον πρωταθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία και αυτό για εμένα ήταν μια διέξοδος» δήλωσε.

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν να πουλάω λαμπάδες στην Ανάσταση, ήμουν 9 ετών. Στη συνέχεια πήγα σε νυχτερινό σχολείο και δούλευα σε γκαράζ αυτοκινήτων. Στο νυχτερινό σχολείο ήμουν συμμαθητής με τη μητέρα μου, γιατί δεν είχε τελειώσει το λύκειο, όταν ήταν μικρή και έτσι το τελειώσαμε μαζί. Αργότερα, δούλεψα σε σιδεράδικο, μετά σε μπαρ και μετά ξεκίνησα να τραγουδάω». 

«Ο κάθε άνθρωπος με βλέπει διαφορετικά»

Στην πορεία της καριέρας του έχει δεχθεί αρκετά αρνητικά σχόλια, ωστόσο, όπως δήλωσε, ήταν επιλογή ζωής του να μην μένει στις αντιδράσεις των άλλων. «Εγώ πιστεύω ότι ισχύει με όλους. Βλέπουμε τους άλλους ανθρώπους γύρω μας και τους κρίνουμε με βάση αυτά που σκεφτόμαστε εμείς. Στη δική μου περίπτωση ο κόσμος έχει βρει και πάρα πολλά καλά. Ο κάθε άνθρωπος με βλέπει διαφορετικά. Υπήρξαν περίοδοι που υπήρχε κάποια τάση για καθετί που έκανα αλλά ακόμα και τότε υπήρχαν πολλές απόψεις, δεν μπορείς να τους ικανοποιήσεις όλους, δεν είναι αυτό το ζητούμενο».

Στην ερώτηση αν χωρίζει τη σταδιοδρομία του σε προ και μετά Ηλία Ψινάκη εποχή, απάντησε: «Νομίζω ότι είναι ένα σημείο που περιγράφεις, το οποίο το αντιλαμβάνεται ο κόσμος που έχει παρακολουθήσει αυτή την πορεία. Εγώ που ξέρω αναλυτικότερα τη ζωή μου έχω πολλά τέτοια σημεία, τα οποία με έχουν αλλάξει. Δεν υπάρχει ένα σημείο ακριβώς αλλαγής, υπάρχει μία πορεία, μία διαδικασία».

Κάτια ΖυγούληΗλίας ΨινάκηςΣάκης Ρουβάςειδήσεις τώραThe 2night show