Lifestyle|28.05.2024 17:14

Harry Styles: Ευδιάθετος και ανανεωμένος στους δρόμους της Ρώμης μετά τον χωρισμό του

Newsroom

Τον τελευταίο καιρό, υπάρχουν διάφορες φήμες που θέλουν τον Harry Styles να έχει χωρίσει από τη σύντροφό του, Taylor Russell, με την οποία ήταν μαζί για 14 μήνες.

Παρά τον χωρισμό, ο τραγουδιστής έδειχνε πολύ ευδιάθετος κατά τη διάρκεια μιας βραδινής εξόδου στη Ρώμη με φίλους. Ο 30χρονος εθεάθη ν' αποχωρεί από το εστιατόριο Il Pagliaccio έπειτα από ένα γεύμα με μια παρέα φίλων.

Ο Harry συνοδευόταν από τον Alessandro Michele, σχεδιαστή μόδας και δημιουργικό διευθυντή του οίκου Valentino, ο οποίος κατοικεί στη Ρώμη. Οι δύο φίλοι αγκαλιάστηκαν θερμά όταν αποχαιρετήθηκαν για το βράδυ και επέστρεψαν στα σπίτια τους.

Αντί να χρησιμοποιήσει πολυτελή μεταφορικά μέσα, όπως συνηθίζουν οι celebrities, ο Harry επέλεξε να νοικιάσει ένα ποδήλατο Lime για να επιστρέψει στο σπίτι του, απολαμβάνοντας τη στιγμή καθώς περιπλανιόταν στους δρόμους της Ρώμης.

Το ταξίδι του Harry στην Ιταλία έρχεται μετά την είδηση του χωρισμού του από την Καναδή ηθοποιό, Taylor Russell, ύστερα από τις διακοπές τους. Η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση ήταν τον Απρίλιο στο Τόκιο, όπου εθεάθησαν να κάνουν ποδήλατο μαζί.

Στη Ρώμη, ο Harry ξεχώρισε για την κομψή του εμφάνιση, φορώντας ένα υπερμέγεθες πουκάμισο, ένα μπλέιζερ ριγμένο στους ώμους του και oversize μαύρο παντελόνι.

Ωστόσο, αυτό που τράβηξε τα βλέμματα ήταν η αλλαγή στην εμφάνισή του. Ο Harry εμφανίστηκε με νέο κούρεμα και είχε αφήσει μουστάκι και μούσι, που τον έκαναν να δείχνει σχεδόν αγνώριστος.

χωρισμόςHarry Stylesειδήσεις τώραΡώμη